Goed

Trustpilot

Vacatures en carrière – Wij nemen in dienst!

 De Onlineprinters-groep is een snelgroeiende onderneming op het gebied van onlinedrukwerk. Wij zoeken voor ons team goed opgeleide en zeer gemotiveerde medewerkers, onder andere in de sectoren drukken, productie, productieregeling, vervolgbewerking van drukwerk evenals op het gebied van onlinemarketing, IT, software-ontwikkeling en webdesign.Wij bieden onze medewerkers een bedrijvige werkomgeving, moderne productietechnologieën en software-uitrusting evenals veel vrijheid voor eigen ideeën.Meer informatie en alle openstaande vacatures vindt u in ons Duitstalige vacature- en carrièreportaal. Wij verzoeken u vriendelijk sollicitaties in andere talen per mail te sturen naar application@onlineprinters.com.
Contact:
Onlineprinters GmbH
Mevrouw Pamela Horneber
Hoofd HR
Rudolf-Diesel-Str. 10
91413 Neustadt/Aisch
Duitsland
Tel.: +49 9161 8989 2888
 
 
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina