Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Vouwdozen

VOUWDOZEN BEDRUKKEN VOOR KARAKTERISTIEKE VERPAKKINGEN

Het is afgelopen met verpakkingen in een alledaags design. Vanaf nu kunt u give-aways, cadeautjes en artikelen voor de verkoop verpakken in karakteristieke vouwdozen. Op basis van uw drukgegevens maken wij van eenvoudige kartonnen dozen individuele verpakkingen. Goed verpakt worden cadeaus en producten voor de verkoop nog hoogwaardiger. Vaak maakt de verpakking het verschil of een belangstellende opmerkzaam begint te worden of achteloos voorbijloopt. Daarom zijn vouwdozen die zich onderscheiden van de massa en ook nog eens bij het product en de onderneming passen raadzaam. Individueel bedrukte vouwdozen als cadeauverpakkingen kunnen aan deze eisen voldoen en hebben bovendien een hoge herkenningswaarde. Ontwerp uw eigen vouwdozen bijvoorbeeld met imagefoto's, de kleuren van uw onderneming, uw logo en claim.

VOUWDOZEN DRUKKEN, EEN FLUITJE VAN EEN CENT

Wanneer u vouwdozen wilt laten bedrukken en als individuele cadeauverpakkingen wilt gebruiken, kunt u kiezen uit dozen in kubusformaat in verschillende afmetingen, van 4 x 4 cm tot 10 x 10 cm. Bestel daarbij alleen de aantallen die u nodig heeft. Het concept van onze drukkerij staat ook relatief geringe oplagen vanaf 100 stuks vouwdozen toe. Want moderne methoden als digitale druk maken ook het drukken van kleine series rendabel. Uw bedrukte vouwdozen worden gelijmd en plano liggend, dus niet gevouwen, geleverd. Op deze manier is het transport ongecompliceerd en kunt u de vouwdozen ruimtebesparend opbergen totdat u ze nodig heeft. Een vouwdoos kan heel gemakkelijk in elkaar worden gevouwen, want de vouwlijnen werden al in de stans voorgerild. Met slechts een paar handgrepen is het karton in een kubusvorm gevouwen. De bodem die in elkaar wordt gestoken, wordt met de onderste insteekflap vastgezet. Dan kan het product in de doos worden geplaatst, vervolgens wordt het deksel met de bovenste insteekflap afgesloten. Wij gebruiken voor onze dozen Chromokarton, een materiaal dat uitstekende drukresultaten mogelijk maakt.

VOUWDOZEN IN KUBUSVORM, PRAKTISCH EN SNEL BIJ DE HAND

Vanwege de praktische kubusvorm kunnen de bedrukte vouwdozen ook gevouwen prima in een kast worden opgestapeld. Al gevuld heeft u zo snel een kant-en-klaar verpakt cadeautje bij de hand. Bijvoorbeeld bij een succesvol gesloten overeenkomst of als kleine attentie na een interessant gesprek met een klant. Individueel bedrukte vouwdozen zijn meer dan alleen maar beschermende omhulsels voor producten. De verpakking wordt veeleer deel van de gehele reclamecampagne. Vooral wanneer het drukmotief terugkeert op verschillende reclamemiddelen, bijvoorbeeld op boodschappentassen met handvat of op de inhoud van uw vouwdozen.

Tip: Wanneer u geen vouwdozen wilt laten bedrukken, kunt u ook andere soorten dozen bestellen: Ons assortiment omvat nog dekseldozen met afneembaar deksel, gondeldoosjes en cadeauverpakkingen voor flessen.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina