Sweaters

CategorieŰn

Sweatshirts bedrukken: HÚt alternatief voor een klassiek reclame-T-shirt

Wilt u eens iets anders bedrukken als weer een T-shirt? Dan hebben wij het perfecte alternatief: Laat een origineel en individueel bij de gelegenheid passend sweatshirt bedrukken. Want T-shirts worden in overvloed uitgedeeld als reclameartikel. Sweatshirts met opdruk behoren weliswaar niet tot de voordeligste kledingstukken die kunnen worden bedrukt, maar ze overtuigen door hun hoge kwaliteit en men heeft dan ook wel meteen wat. De truien van sweatstof hebben, in tegenstelling tot de eveneens bedrukbare hoody, geen capuchon en geen zak op het voorpand, maar het zijn momenteel net zulke trendy kledingstukken. Uw logo, een vlotte spreuk of een andere tekst ontwerp het motief individueel naar eigen wens en laat het in onze onlineshop middels textieldruk op sweatshirts drukken.

Sweatshirts laten bedrukken en daarmee de teamgeest bevorderen

Gemeenschappelijke uniforme kleding bevordert de verbondenheid en het "wij-gevoel" van medewerkers in een onderneming aantoonbaar. Maar ook in verenigingen, tijdens vrijgezellenavonden en bij alle gelegenheden waarbij de verantwoordelijke mensen en medewerkers direct als zodanig herkenbaar moeten zijn, is uniform bedrukte kleding heel geliefd. Laat ook sweatshirts bedrukken en bevorder daarmee (vooral tijdens de koude jaargetijden) de teamgeest en de verbondenheid van uw medewerkers, teamleden of vrijwilligers. In ons assortiment vindt u sweatshirts voor mannen en vrouwen in verschillende maten. Wanneer u besloten heeft een sweatshirt te laten bedrukken, kunt u kiezen uit verschillende pasvormen en diverse basiskleuren. Moet de nieuwe werkkleding bescheiden zwart zijn of worden de kledingstukken uitgedeeld als hoogwaardige relatiegeschenken en moeten overtuigen door een krachtige kleur? De keuze is aan u! Wanneer u de sweatshirts online individueel hebt aangepast en het bestelproces hebt voltooid, volgt het uploaden van uw zelf vormgegeven motief, voordat wij met het bedrukken van de sweatshirts kunnen beginnen.

Sweatshirts en andere reclameartikelen in stralende kleuren

Wanneer u een sweatshirt wilt bedrukken, is het eindresultaat doorslaggevend voor uw tevredenheid. Daarom bedrukken wij de kledingstukken middels hoogwaardige zeefdruk. De techniek van de textieldruk garandeert heldere en duurzame kleuren in uitstekende kwaliteit. De individueel vormgegeven sweatshirts kunnen probleemloos worden gewassen op een temperatuur van 40 ░C. Of het nu gaat om een speciale gelegenheid of een motief dat bij uw onderneming past, een duidelijke tekst of uw logo voor de vormgeving van de opdruk kunt u kiezen uit ÚÚn of twee kleuren. Daarbij is het gebruik van alle volle Pantone-kleuren behalve metallic- en neonkleuren mogelijk. U kunt het motief optimaal aan uw corporate design aanpassen en sweatshirts laten bedrukken die naadloos aansluiten bij uw bedrijfsimago. Behalve talrijke kledingstukken, zoals de sweatshirts, kunt u bij ons ook accessoires en andere reclameartikelen zoals paraplu's of tassen laten bedrukken. Wat te denken van een geborduurde baseballcap ter bescherming tegen de zon en als perfecte aanvulling op het sweatshirt? Snuffel eens in ons grote assortiment, ontwerp uw individuele motief helemaal naar eigen wens en laat bij ons unieke kledingstukken kwalitatief hoogwaardig bedrukken.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding