Goed

Trustpilot

Posters

Goed

136 beoordelingen op

TrustpilotTrustpilot

EEN POSTER LATEN AFDRUKKEN DIE OVERAL GOED ZICHTBAAR IS

Het grote voordeel van posterreclame: u bereikt in korte tijd veel mensen. Om ervoor te zorgen dat uw buitenreclame op alle achter- en ondergronden goed zichtbaar is, adviseren wij weerbestendige posters van weerbestendig karton met een folielaag of posters met affichepapier. Het witte papier is houtvrij, weerbestendig en zeer scheurvast. De achterkant is blauw gekleurd, waardoor een hoge opaciteit (lichtondoorlatendheid) wordt gewaarborgd. Daardoor kunnen de posters niet alleen probleemloos op kanaalplaten worden aangebracht, maar ook op gedeelde reclamezuilen dekken posters op affichepapier oude reclame perfect af en laten niets meer doorschijnen. In onze onlineshop kunt u affichepapier met een gramsgewicht van 115 g/m≤ selecteren.

PosterformaatBreedte in mmLengte in mmVereiste pixels bij 300 dpi
DIN A0841 mm1189 mm9933 x 14043 px
DIN A1594 mm841 mm7016 x 9933 px
DIN A2420 mm594 mm4961 x 7016 px
DIN A3297 mm420 mm3508 x 4961 px
DIN A4210 mm297 mm2480 x 3508 px
City Light1185 mm1750 mm13996 x 20669 px

EXPRESSIEVE POSTERS AFDRUKKEN VOOR BESCHERMDE RUIMTEN

Wanneer u voor city-light-posters, city-light-zuilen of andere tegen de weersomstandigheden beschermde reclamemiddelen posters wilt laten afdrukken, dan komen uw boodschappen optimaal tot hun recht met kunstdrukpapier. Dit materiaal neemt door zijn gestreken en dus egale oppervlak duidelijk minder inkt op dan andere papiersoorten. Daardoor worden afbeeldingen nog nauwkeuriger weergegeven.

Trouwens: Kunstdrukpapier is vanwege zijn oppervlak duidelijk zwaarder dan ander papier. Daarom kunt u kunstdrukpapier bij ons pas selecteren vanaf een gramsgewicht van 100 g/m≤, terwijl wij offsetpapier bijvoorbeeld al aanbieden vanaf 80 g/m≤.

VOOR HET MILIEU: DUURZAME POSTERS VORMGEVEN

Een expressieve posters printen en tevens het milieu beschermen: dat is mogelijk met ons witte kringlooppapier! Volgens het milieu-instituut MŁnchen wordt bij de productie van kringlooppapier tot wel 60 procent energie en bijna 70 procent water bespaard. Bovendien is daarbij sprake van minder emissies en minder afval en er hoeven geen bomen voor te worden gekapt. Daarmee ontlast kringlooppapier het milieu dus duidelijk! Wie van posterreclame gebruik wil maken, maar daarbij ook zijn verantwoordelijkheid wil tonen, maakt met onze witte kringlooppapier een prima keuze. Net als bij alle papiersoorten is ook bij kringlooppapier het drukresultaat kwalitatief hoogwaardig. Bovendien komen kleuren door het natuurlijk gebleekte wit heel goed tot hun recht.

FAQ'S OVER HET PRODUCT POSTERS

Wat is het afloopgebied bij een poster?

Het afloopgebied resp. de snijmarge is bij het op maat snijden van het gedrukte product op het eindformaat bedoeld als speelruimte voor eventuele snijverschillen. Bij een poster bedraagt de snijmarge 2 mm. Let daarom ook op de veiligheidsafstand: Belangrijke informatie dient op een afstand van ten minste 4 mm tot het eindformaat te staan.

Hoe worden mijn posters verzonden?

Posters worden plano liggend geleverd, niet opgerold.

Zijn de posters geschikt voor outdoorgebruik?

Wanneer u de posters buitenshuis wilt gebruiken, adviseren wij licht- en weerbestendige posters met een folielaag.

Kan ik mijn posters in het gewenste formaat laten drukken?

Wanneer u posters in een gewenst formaat bestelt, bepaalt u de breedte tussen 30 en 59 cm en de hoogte tussen 50 en 84 cm zelf.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding