Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Notitieboeken

NOTITIEBOEKJES LATEN BEDRUKKEN EN GEBRUIKEN ALS KLASSIEKE RECLAMEARTIKELEN

Wat in een notitieboekje staat, wordt niet zo snel vergeten. Ondanks digitale opslagmedia en kleurige zelfklevende memoblaadjes, zijn notitieboekjes toch niet overbodig geworden. Accu's kunnen leeg zijn, afscheurbare blaadjes van een notitieblokjes kunnen zoekraken, memoblaadjes verdwijnen. De bladzijden in een boekje daarentegen, en daarmee dus ook uw notities, zitten vast en kunnen niet zoekraken. Een dergelijk praktisch voorwerp is bij uitstek geschikt als reclamemiddel voor uw onderneming. Wanneer u notitieboekjes laat bedrukken, dient u een markant motief voor het omslag te kiezen, dat in het oog springt en idealiter bij uw onderneming past. Voor het herkenningseffect kunt u het best kleuren en elementen gebruiken die deel uitmaken van uw corporate design. Let er bij de vormgeving en wanneer u notitieboekjes laat bedrukken op dat ook uw logo goed tot zijn recht komt.

NOTITIEBOEK MET LOGO ALS PRAKTISCHE METGEZEL BIJ HET ZAKENDOEN

Bedrukte notitieboeken met hardcover zijn duurzame, nuttige producten die als hoogwaardige relatiegeschenken kunnen worden gebruikt voor belangrijke zakelijke klanten. Een notitieboek met logo moet praktisch zijn en er aantrekkelijk uitzien, zodat het regelmatig wordt gebruikt. Daaraan draagt het opgedrukte motief evenzo bij als de kwaliteit van papier en druk. Wanneer u notitieboeken laat drukken, levert dat ook voordelen op bij gebruik binnen de eigen gelederen: want ook uw medewerkers kunnen een chique notitieboek goed gebruiken. Wanneer u dus notitieboeken laat bedrukken, bestel dan niet alleen voor uw klanten, maar ook voor uw team voldoende exemplaren. Als metgezel naar meetings, workshops en adviesgesprekken evenals voor het dagelijks leven op kantoor. Met karakteristieke notitieboeken als reclameboodschappers kunt u een professionele indruk achterlaten. Uw notitieboeken sorteren het beste effect, wanneer het bedrukte omslag zichtbaar is. Want zo kan uw design op de boekband alle aandacht trekken.

EXCLUSIEVE NOTITIEBOEKEN BEDRUKKEN EN OPVALLEN

In ons assortiment zijn verschillende notitieboeken die u kunt laten bedrukken. U kunt kiezen uit de formaten A4 en A5, die verkrijgbaar zijn met 128 en 192 pagina's. U kunt gebruikmaken van vooringestelde opties met hokjes met 3D-effect en die naar eigen wens laten bedrukken. Wanneer u het liever wat individueler wilt, kunt u exclusieve notitieboeken naar eigen wens vormgeven. Voor het binnenwerk kunt hierbij kiezen uit hokjes met 3D-effect, gelinieerd of onbedrukt. Let erop dat deze boeken alleen kunnen worden besteld met 192 pagina's. Wanneer u exclusieve notitieboeken laat bedrukken, kunt u deze met de optioneel verkrijgbare pennenlus of het afsluitelastiek de finishing touch geven. U kunt de hoogwaardige boeken samen met een fraai balpen, natuurlijk eveneens met uw logo bedrukt, aan uw klanten cadeau geven. Het perfecte duo voor een hoogwaardig relatiegeschenk.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina