WK 2022: speelschema-templates voor uw marketing

Op 21 november 2022 zal weldra weer de voetbalkoorts toeslaan – het eerste fluitsignaal klinkt om 11.00 uur Nederlandse tijd. Of u de wedstrijden nu volgt voor de televisie thuis, in uw stamkroeg of via uitzendingen in het openbaar, het gejuich zal niet van de lucht zijn. Maak uw klanten en partners attent op uw onderneming met de WK 2022-speelschema’s van ONLINEPRINTERS.

EK 2021: speelschema-templates voor uw marketing

Voetbalkoorts in Europa: Wij geven u belangrijke informatie en passende speelschema-templates voor uw marketingacties, zodat ook uw onderneming profiteert van het Europees kampioenschap 2021.

Metallica-lettertype: markante heavy metal-fonts om te downloaden

0

Ergens heeft iedereen het al eens gezien: het Metallica-lettertype, dat intussen niet alleen bij de fans van de heavy metal-band heel populair is. Maar waar kun je het vinden?

Geanimeerd gif-bestand maken – zo eenvoudig gaat het in zijn werk

Altijd weer een eyecatcher: Geanimeerde gif-bestanden trekken de aandacht en kunnen veel gemakkelijker worden gemaakt dan algemeen verondersteld. Zelfs onervaren gebruikers behalen met de juiste tools snel succes.

In Photoshop afbeeldingen invoegen – basics tutorial

Een afbeelding met slepen en neerzetten in Photoshop invoegen klinkt aanvankelijk als een heel eenvoudige handeling. Maar tijdens deze stap gebeurt in Photoshop een heleboel. In deze tutorial komt u te weten welke importmogelijkheden u in Photoshop heeft en hoe u deze in uw workflow kunt integreren.

Harry Potter-lettertype: magische fonts om te downloaden

0

Echte fans van de tovenaarsleerling willen soms het “echte” Harry Potter-lettertype hebben. Dat is weliswaar niet als font verkrijgbaar, maar er zijn aanzienlijke alternatieven op internet. Wij laten zien welke.

Valentijnsdag – templates om gratis te downloaden

0

De dag van de verliefden is één van die gelegenheden, waarbij men de hand niet op de knip houdt. Wij hebben een paar tips voor u hoe uw onderneming daarvan profiteert. Om ervoor te zorgen dat u hier meteen mee aan de slag kunt gaan, kunnen bij ons ter gelegenheid van Valentijnsdag gratis templates worden gedownload.

Valentijnsdag – gratis lettertypes

0

De dag der verliefden doet niet alleen de harten sneller kloppen, maar ook de kassa’s rinkelen. Om uw aanbieding in de schijnwerpers te zetten dient u ook passende fonts te gebruiken. Wij presenteren ter gelegenheid van Valentijnsdag lettertypes die romantiek uitstralen.

Tien trendy script fonts van Google

0

Gratis fonts zijn intussen net zo talrijk als de veel geciteerde zandkorrels aan zee. Maar niet elk lettertype is geschikt voor professioneel gebruik. Wij presenteren u tien gratis script fonts van Google die er mogen zijn.

In Photoshop schaduw maken – basics tutorial

De slagschaduw is een van de oudste en waarschijnlijk ook een van de bekendste effecten die Photoshop te bieden heeft. Met een paar klikken kunnen vormgevingselementen optisch van de achtergrond worden onderscheiden. In de volgende toepassingsvoorbeelden laten wij u zien hoe u moderne schaduwen voor het web en realistische voor de bewerking van foto’s maakt.