In Photoshop afbeeldingen invoegen – basics tutorial

Een afbeelding met slepen en neerzetten in Photoshop invoegen klinkt aanvankelijk als een heel eenvoudige handeling. Maar tijdens deze stap gebeurt in Photoshop een heleboel. In deze tutorial komt u te weten welke importmogelijkheden u in Photoshop heeft en hoe u deze in uw workflow kunt integreren.

Harry Potter-lettertype: magische fonts om te downloaden

Echte fans van de tovenaarsleerling willen soms het “echte” Harry Potter-lettertype hebben. Dat is weliswaar niet als font verkrijgbaar, maar er zijn aanzienlijke alternatieven op internet. Wij laten zien welke.

Valentijnsdag – templates om gratis te downloaden

De dag van de verliefden is één van die gelegenheden, waarbij men de hand niet op de knip houdt. Wij hebben een paar tips voor u hoe uw onderneming daarvan profiteert. Om ervoor te zorgen dat u hier meteen mee aan de slag kunt gaan, kunnen bij ons ter gelegenheid van Valentijnsdag gratis templates worden gedownload.

Valentijnsdag – gratis lettertypes

De dag der verliefden doet niet alleen de harten sneller kloppen, maar ook de kassa’s rinkelen. Om uw aanbieding in de schijnwerpers te zetten dient u ook passende fonts te gebruiken. Wij presenteren ter gelegenheid van Valentijnsdag lettertypes die romantiek uitstralen.

Tien trendy script fonts van Google

Gratis fonts zijn intussen net zo talrijk als de veel geciteerde zandkorrels aan zee. Maar niet elk lettertype is geschikt voor professioneel gebruik. Wij presenteren u tien gratis script fonts van Google die er mogen zijn.

In Photoshop schaduw maken – basics tutorial

De slagschaduw is een van de oudste en waarschijnlijk ook een van de bekendste effecten die Photoshop te bieden heeft. Met een paar klikken kunnen vormgevingselementen optisch van de achtergrond worden onderscheiden. In de volgende toepassingsvoorbeelden laten wij u zien hoe u moderne schaduwen voor het web en realistische voor de bewerking van foto’s maakt.

Blinde tekst Lorem ipsum: tekstgeneratoren en alternatieven

Hoe kant tekst zonder echte inhoud worden gesimuleerd? Voor veel mediamensen is “Lorem ipsum” de eerste keus. Maar waar vindt men deze blinde teksten en welke alternatieven zijn er?

Pdf-bestand omzetten in een Word-bestand – met slechts enkele klikken

Wilt u de teksten in een pdf-bestand bewerken om deze snel en eenvoudig in een nieuw project te kunnen invoegen? Wij laten u zien hoe u met Adobe Acrobat en gratis onlinediensten een pdf-bestand kunt omzetten in een Word-bestand.

Pdf-bestand verkleinen – zo bespaart u geheugenruimte

Wanneer u een pdf-bestand op een beeldscherm wilt gebruiken of op uw website beschikbaar wilt stellen om te downloaden, dient dit zo klein mogelijk te zijn. Wij laten zien hoe u een pdf-bestand met een hoge resolutie kunt verkleinen – met Windows, voor de Mac en met onlinetools.

Templates voor de kerstuitnodiging van een bedrijf

Kerstfeesten van bedrijven hebben niet altijd de beste reputatie en daarom gaan veel genodigden dan ook niet naar zo’n feest toe. Om ervoor te zorgen dat er veel mensen komen, moet de uitnodiging al voorpret opwekken zodat men zin in het feest krijgt.