Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Stoffen tassen

Voor marketing en verkoop: stoffen tassen bedrukken

Al jaren geleden is rond katoenen tassen een echte hype ontstaan. Ondertussen is de milieubewuste variant in veel vormen verkrijgbaar en niet meer alleen in levensmiddelenwinkels. In de supermarkt bij de kassa zijn de katoenen tassen allang een door de klant geaccepteerd alternatief voor een plastic tasje - ook wanneer de tassen van stof in de regel een paar euro kosten. Ze hangen op veel plaatsen, bijvoorbeeld ook voorzien van bezienswaardigheden van de desbetreffende stad, in souvenirwinkels, of ze hangen met een mooi motief en logo in de meest uiteenlopende soorten winkels te wachten op kooplustig publiek. Vooral bedrukte stoffen tassen zijn erg geliefd.

Bedrukte stoffen tassen als investering

Door bedrukte katoenen tassen met uw logo wordt uw boodschap naar buiten gebracht: De bekendheidsgraad van uw merk wordt groter. Van deze omstandigheid kunt u bovendien in uw voordeel gebruikmaken door de tassen bijvoorbeeld tijdens evenementen gratis uit te delen. Met dit relatiegeschenk maakt u niet alleen waardering tegenover uw klanten kenbaar, maar kunt hen daarmee ook meteen presentatiemappen, brochures, catalogi of andere gedrukte brandingproducten in handen geven. De bedrukte katoenen tassen vormen een investering met duurzaam voordeel, want normaal gesproken worden deze steeds weer gebruikt, ook wanneer de eigenaar ergens anders naartoe onderweg mocht zijn.

Gevarieerd assortiment

Voordat u de stoffen tassen laat bedrukken, dient u een passend model te kiezen. Qua materiaal kunt u een keuze maken tussen varianten van katoen of "non-woven" genoemde vliesstof. Bovendien zijn tassen verkrijgbaar van verschillende afmetingen, met lange of korte hengsels. Wanneer de inhoud daarvan uitsluitend bestaat uit kleine artikelen zoals bijvoorbeeld parfum, beautyproducten, medicijnen of kleine reclameartikelen, adviseren wij de modellen Antibes en Monza. Bij katoenen tas Franca en de non-woven tas Zagreb kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Onder de katoenen tassen vindt u bovendien highlights als het katoenen tasje Suva, de katoenen plunjezak Calcutta en een tasje voor kinderen waarop een eenhoorn staat afgebeeld.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina