Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Boekenlegger

BOEKENLEGGERS MET LOGO DRUKKEN

Wat is er mooier dan 's avonds een goed boek te pakken en het zich in een fijne stoel gemakkelijk te maken? Bladzijde na bladzijde wordt de roman verslonden, maar er komt een moment waarop het boek aan de kant moet worden gelegd. Dan is een boekenlegger heel handig. De gebruikelijke boekenleggers horen tot de groep bladwijzers. Deze steken aan de bovenkant uit het boek en kunnen desgewenst worden versierd. Maar het hoeft niet bij een eenvoudige "leeswijzer" of "bijlegger" te blijven. Gebruik gepersonaliseerde boekenleggers eens als reclamemiddel en verspreid ze onder uw potentiŽle klanten! Zo doet u niet alleen boekenvreters en boekenwurmen een plezier!

VARIANTEN OP BOEKENLEGGERS

Wanneer u een boekenlegger wilt laten drukken, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij brengen het door u gewenste design op papier. Kies of u een korte of wat langere boekenlegger wilt - momenteel zijn er twee formaten mogelijk - en selecteer uw gewenste papierkwaliteit uit een groot assortiment. U kunt kiezen uit verschillende opties, het assortiment varieert van kunstdrukpapier en Chromolux-parelmoerkarton tot milieuvriendelijk kringloopkarton. Behalve de soort is ook de dikte van het papier evenals de veredeling daarvan een graag gebruikte optie. Laat gepersonaliseerde boekenleggers drukken, die een cellofaanlaag hebben of waaraan met UV-lak een finishing touch werd gegeven. Of het nu mat is of glanzend, wij realiseren uw ideeŽn en dat al in kleine oplagen.

BOEKENLEGGERS VORMGEVEN: IDEEňN EN TIPS

Boekenleggers worden door ons standaard dubbelzijdig in kleur (4/4) bedrukt, zodat u de vrije keus heeft met betrekking tot de vormgeving. Wanneer u wilt dat een kant leeg blijft, laat u in de drukgegevens gewoon de tweede pagina leeg. Om een heel goed resultaat te krijgen, moet u het bestand volgens onze richtlijnen aanmaken. Bedrukte boekenleggers kunnen prima als relatiegeschenk worden gebruikt. Een grappige spreuk die betrekking heeft op het onderwerp lezen, versterkt de boodschap die u met dit reclamemiddel kunt overbrengen. De gepersonaliseerde boekenlegger wordt soms ook weleens toegepast voor een ander doel, en als alternatief voor gewone visitekaartjes gebruikt. Het speciale formaat valt direct op en blijft lang in herinnering. Laat vandaag nog boekenleggers drukken en besteed daarmee aan uw klanten zowel in praktische als bijzondere zin aandacht.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina