Visitekaartjes

VISITEKAARTJES DRUKKEN MET EEN LANGE LEVENSDUUR

Lange gesprekken en korte smalltalks kunnen prachtig worden afgerond met de uitwisseling van visitekaartjes. De positieve indruk van een persoonlijk gesprek kunt u bevestigen met een hoogwaardig visitekaartje en er zelfs voor zorgen dat de indruk blijft voortduren tot u weer opnieuw contact hebt. Daarvoor hebben wij er bij de keuze van onze papiersoorten met name op gelet, om behalve een hoogwaardig assortiment ook heel stevig papier aan te bieden. Zo kunt uitdrukking geven aan uw persoonlijkheid en visitekaartjes uitdelen die lang meegaan!

Welke gegevens moeten beslist op een visitekaartje staan?

  • Bedrijfsnaam inclusief logo in het corporate design
  • Reclameboodschap, slogan of claim
  • Volledige naam (evt. met academische titel)
  • Functie binnen het bedrijf, naam van het beroep
  • Bedrijfsadres
  • Telefoonnummer en mobiel nummer (met landnummer)
  • Persoonlijk e-mailadres
  • Internetadres van de bedrijfshomepage
  • Evt. andere contactgegevens zoals sociale mediaprofielen

HET PAPIER DOET HET 'M: VISITEKAARTJES GEWOON UPGRADEN

Bij onze klassieke visitekaartjes varieert het assortiment papiersoorten van expressief kunstdrukpapier en glanzend Chromolux-papier tot milieubewust kringloopkarton. Daarmee heeft u gevarieerde mogelijkheden om visitekaartjes te laten printen die indruk maken. De populairste papiersoort in onze categorie klassiekers is kunstdrukpapier met een gramsgewicht van 300 g/m≤. Dat onderscheidt zich door de hoge duurzaamheid en intensieve kleurweergave, en is zeer geschikt voor iedereen die grote hoeveelheden visitekaartjes uitdeelt, bijv. tijdens evenementen, beurzen en andere bijeenkomsten. Bij heel bijzondere gelegenheden kunt u zich met onze exclusieve visitekaartjes onderscheiden van de massa. De enkelzijdig bedrukte adreskaartjes worden gemaakt van dikker papier en zijn daarmee dus nog sterker. De favoriet van onze klanten is het 290 g/m≤ bristolkarton, waarbij de kleuren dankzij het briljant witte oppervlak heel intensief worden weergegeven.

LETTERPRESS-VISITEKAARTJES VOOR HET WOW-EFFECT

Heel bijzondere visitekaartjes drukken wij voor u in het Letterpress-procedť. Dankzij de speciale drukmethode krijgt het oppervlak een reliŽfachtige uitstraling. Dienovereenkomstig zijn de gramsgewichten van het papier in vergelijking met onze klassieke visitekaartjes behoorlijk hoog, waardoor ze heel stevig zijn. Bovendien geven de Letterpress-elementen uw visitekaartjes een bijzondere textuur.

FAQ'S OVER HET PRODUCT VISITEKAARTJES

Bestaat er een standaardformaat voor visitekaartjes?

Het standaardformaat voor visitekaartjes is 8,5 x 5,5 cm.

Hoe snel kunnen mijn visitekaartjes worden geleverd?

Dat hangt af van de geselecteerde resp. beschikbare productietijd. Voor sommige producten kunt u behalve de standaardtijd ook een verkorte productietijd of zelfs spoeddruk (productie op dezelfde werkdag) selecteren.

Welke lettergrootte kan men het best op een visitekaartje gebruiken?

De lettergrootte dient ten minste 6 pt te zijn.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en om uw bestelling uit te voeren en af te handelen. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.

Wij gebruiken uw e-mailadres om u na uw aankoop te informeren over soortgelijke producten als degenen die u reeds heeft gekocht. U kunt bezwaar maken tegen deze gebruikmaking van uw e-mailadres door een bericht naar ons te sturen of te klikken op de afmeldlink in de e-mails zelf, zonder dat hiervoor andere dan de verzendkosten volgens de basistarieven ontstaan.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding