Marketing en insights

Wat zijn de topevenementen in de branche? Welke offline-promotiemiddelen zijn actueel? Hoe vergroot ik de effectiviteit van mijn reclamemiddelen op een efficiënte manier?  Gerechtvaardigde vragen waarop in deze categorie een antwoord moet worden gegeven. In insights-artikelen laten wij zien wat er in onze onlinedrukkerij achter drukmachines en computers gebeurt.

Meest gelezen

Een vergelijking van bindwijzen

Een stapel losse vellen papier verandert zonder binding niet in een brochure, een boek of een tijdschrift. Wij stellen verschillende bindwijzen aan u voor en leggen uit hoe u een geschikte bindwijze voor uw gedrukte product kiest.

Driedubbele kwaliteit: Interview met Thomas M. Schnitzl...

Wat is er eigenlijk nog over van de "Boekdrukkunst"? Deze beschrijving van het drukproces, dat door Johannes Gutenberg i...

Pdf-bestand bewerken met desktop- of onlineprogramma's

Het bewerken van een pdf-bestand is zeker mogelijk. Ons overzicht laat zien hoe en met welke diensten dat kan.

Zo gaat het in z'n werk: Foto naar pdf-bestand converteren

Voor het converteren van foto's naar pdf-bestanden zijn verschillende mogelijkheden. Een lijst met online- en offline-programma's evenals best practice-tips vindt u hier.

Speciale kleuren: Alles over Pantone en andere kleuren

Speciale kleuren kunnen drukwerk een bijzondere touch geven - en in sommige gevallen zelfs helpen de drukkosten verlagen. Een overzicht over de belangrijkste feiten van speciale kleuren

Verruim uw horizon: populaire lettertypes en fonts