Marketing en insights

Wat zijn de topevenementen in de branche? Welke offline-promotiemiddelen zijn actueel? Hoe vergroot ik de effectiviteit van mijn reclamemiddelen op een efficiënte manier?  Gerechtvaardigde vragen waarop in deze categorie een antwoord moet worden gegeven. In insights-artikelen laten wij zien wat er in onze onlinedrukkerij achter drukmachines en computers gebeurt.

Meest gelezen

Geanimeerd gif-bestand maken – zo eenvoudig gaat het in zijn werk

Gif-bestanden kunnen niet alleen worden gebruikt als amusement, maar ook voor marketing- en verkoopdoeleinden. Wij laten u verschillende mogelijkheden zien hoe u zelf een geanimeerd gif-bestand kunt maken.

Valentijnsdag – templates om gratis te downloaden

De dag van de verliefden is één van die gelegenheden, waarbij men de hand niet op de knip houdt. Wij hebben een paar tip...

Blinde tekst Lorem ipsum: tekstgeneratoren en alternatieven

Lorem ipsum is de bekendste tekst onder de blinde teksten. Met welke tekstgenerator deze kan worden gemaakt en welke opvulteksten er nog meer zijn, leest u hier.

Pdf-bestand omzetten in Word-bestand: hoe gaat dat in z'n werk?

Wij laten u zien hoe u een pdf-bestand kunt converteren in een Word-bestand, om teksten eenvoudig te bewerken en opnieuw te gebruiken in nieuwe projecten – met Adobe Acrobat en nuttige onlinediensten.

Een vergelijking van bindwijzen

Een stapel losse vellen papier verandert zonder binding niet in een brochure, een boek of een tijdschrift. Wij stellen verschillende bindwijzen aan u voor en leggen uit hoe u een geschikte bindwijze voor uw gedrukte product kiest.

Verruim uw horizon: populaire lettertypes en fonts