Marketing en insights

Wat zijn de topevenementen in de branche? Welke offline-promotiemiddelen zijn actueel? Hoe vergroot ik de effectiviteit van mijn reclamemiddelen op een efficiënte manier?  Gerechtvaardigde vragen waarop in deze categorie een antwoord moet worden gegeven. In insights-artikelen laten wij zien wat er in onze onlinedrukkerij achter drukmachines en computers gebeurt.

Meest gelezen

Driedubbele kwaliteit: Interview met Thomas M. Schnitzl...

Wat is er eigenlijk nog over van de "Boekdrukkunst"? Deze beschrijving van het drukproces, dat door Johannes Gutenberg i...

Pdf-bestand bewerken met desktop- of onlineprogramma's

Het bewerken van een pdf-bestand is zeker mogelijk. Ons overzicht laat zien hoe en met welke diensten dat kan.

Zo gaat het in z'n werk: Foto naar pdf-bestand converteren

Voor het converteren van foto's naar pdf-bestanden zijn verschillende mogelijkheden. Een lijst met online- en offline-programma's evenals best practice-tips vindt u hier.

Speciale kleuren: Alles over Pantone en andere kleuren

Speciale kleuren kunnen drukwerk een bijzondere touch geven - en in sommige gevallen zelfs helpen de drukkosten verlagen. Een overzicht over de belangrijkste feiten van speciale kleuren

Infographics maken: De populairste online-tools en mark...

Wat moet een aanschouwelijke infographic hebben? Welke online-tool is geschikt voor welke behoeften? Wij hebben de diverse mogelijkheden bekeken en geven tips bij het maken van infographics.

Verruim uw horizon: populaire lettertypes en fonts