Marketing en insights

Wat zijn de topevenementen in de branche? Welke offline-promotiemiddelen zijn actueel? Hoe vergroot ik de effectiviteit van mijn reclamemiddelen op een efficiënte manier?  Gerechtvaardigde vragen waarop in deze categorie een antwoord moet worden gegeven. In insights-artikelen laten wij zien wat er in onze onlinedrukkerij achter drukmachines en computers gebeurt.

Meest gelezen

EK 2021: speelschema-templates voor uw marketing

Voetbalkoorts in Europa. Belangrijke informatie en passende speelschema's voor het Europees kampioenschap voetbal 2021 vindt u hier.

Geanimeerd gif-bestand maken – zo eenvoudig gaat het in zijn werk

Gif-bestanden kunnen niet alleen worden gebruikt als amusement, maar ook voor marketing- en verkoopdoeleinden. Wij laten u verschillende mogelijkheden zien hoe u zelf een geanimeerd gif-bestand kunt maken.

Valentijnsdag – templates om gratis te downloaden

De dag van de verliefden is één van die gelegenheden, waarbij men de hand niet op de knip houdt. Wij hebben een paar tip...

Blinde tekst Lorem ipsum: tekstgeneratoren en alternatieven

Lorem ipsum is de bekendste tekst onder de blinde teksten. Met welke tekstgenerator deze kan worden gemaakt en welke opvulteksten er nog meer zijn, leest u hier.

Pdf-bestand omzetten in Word-bestand: hoe gaat dat in z'n werk?

Wij laten u zien hoe u een pdf-bestand kunt converteren in een Word-bestand, om teksten eenvoudig te bewerken en opnieuw te gebruiken in nieuwe projecten – met Adobe Acrobat en nuttige onlinediensten.

Verruim uw horizon: populaire lettertypes en fonts