Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Jaarkalender (tweezijdig)

JAARKALENDERS DRUKKEN EN NOOIT HET OVERZICHT VERLIEZEN

Met de tweezijdige jaarkalenders heeft u altijd een overzicht over de kalenderweken van een halfjaar. Daarbij heeft u de keuze tussen het handzame postkaartformaat A6 tot en met het A3-formaat, dat goed op de muur van een kantoor kan worden gehangen. Bij de tweezijdige jaarkalenders wordt meestal de voorkeur gegeven aan het klassieke A4-formaat. Het voordeel wanneer u jaarkalenders laat drukken met wat dikker papier is, dat deze goed in de hand liggen en bij het omdraaien niet direct omknikken. Zo kunt u ook op elk moment snel de tweede helft van het jaar aan de achterkant overzien. Wanneer u in de maanden van de jaarkalender persoonlijke notities wilt maken, is offsetpapier het meest geschikt. Dit behoort tot de ongestreken papiersoorten en kan daardoor heel goed worden beschreven en bestempeld. U kunt de jaarkalenders ook heel eenvoudig direct online in de browser vormgeven. Bij de online-templates kunt u kiezen uit dezelfde formaten als in de klassieke shop. Tijdens de online-vormgeving van uw product kunt u echter nog het gewenste jaar, provincie en landenversie selecteren. Onze configurator maakt dan automatisch jaarkalenders die al de juiste dagen, namen van maanden en feestdagen bevatten. Sneller kunt u zonder kant-en-klare template geen jaarkalender drukken!

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina