Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Zakenveloppen

PERFECTE AANVULLING OP BEDRIJFSBRIEFPAPIER: ZAKENVELOPPEN BEDRUKKEN

Er zijn verschillende manieren om u tot klanten en belangstellenden te wenden. Een klassieke, maar nog steeds gangbare en effectieve methode is het verzenden van brieven en reclame via de post. Maar ook in de stapel post moet u dingen naar de aandacht van uw ontvangers. Wat vindt u dus van het idee om voor uw onderneming individuele zakenveloppen te laten drukken, om u van de massa te onderscheiden? Een subtiel gekleurde, bedrukte envelop kan tussen de vele witte standaardenveloppen al opvallen. Wanneer u zakenveloppen wilt laten bedrukken, kunt u deze vormgeven in uw corporate design en universeel gebruiken voor reclame, informatiebrieven of facturen. Deze kunt u vervolgens individualiseren met speciaal daarvoor vormgegeven stickers. Of u laat voor bepaalde gelegenheden of eenmalige reclamecampagnes voor producten speciale zakenveloppen bedrukken, helemaal zoals u dat wilt.

Onze tip: Denk er bij uw volgende bestelling van briefpapier meteen ook even aan bijpassende enveloppen mee te bestellen.

ENVELOPPEN EN ZAKENVELOPPEN BEDRUKKEN IN GANGBARE DIN-FORMATEN

Wanneer u zakenveloppen wilt bestellen, dient u van tevoren na te denken over het formaat van de enveloppen. Wanneer u voornamelijk brieven in A4-formaat verstuurt, adviseren wij u uw enveloppen in C4-formaat te laten drukken. Daarmee kunt u ook dunne folders of A4-brochures probleemloos versturen. Bovendien kunt u hierbij kiezen uit kringloop- en offsetpapier. Beide hebben een mat oppervlak, waarbij het offsetpapier als voordeel heeft, dat het beter beschrijf- en bestempelbaar is. Speciaal voor gedrukte producten in A5-formaat bieden wij zakenveloppen in C5-formaat aan. Ook in C4- en C5-formaat kunt u zakenveloppen laten bedrukken, met of zonder venster. Wanneer u de voorkeur geeft aan de variant met venster, dient u bij het aanmaken van uw drukgegevens rekening te houden met de dienovereenkomstige uitsparing. Wij bedrukken zakenveloppen in onze drukkerij bovendien in de gangbare B4- en B5-formaten evenals in een vierkante maat van 22 x 22 cm. Onze zakenveloppen zijn allemaal zelfklevend en verzegelen uw bericht heel gemakkelijk na het verwijderen van de plakstrook. Let op: Wij bedrukken zakenveloppen al vanaf een oplage van 250 exemplaren.

VALT GEGARANDEERD OP: ZAKENVELOPPEN BEDRUKKEN MET SPECIALE KLEUREN

Wij bedrukken zakenveloppen in CMYK-vierkleurendruk. Wanneer u speciale wensen heeft bij het uitkiezen van de kleuren, bieden wij u de mogelijkheid om maximaal twee speciale kleuren voor uw individuele enveloppen te gebruiken. Met speciale kleuren kunt u bijvoorbeeld gebruiken van van uw bedrijfskleuren wanneer u een speciale tint gebruikt of gewoon iets accentueren. Om uw speciale kleuren in een behoorlijke kwaliteit te drukken, mengen wij deze inkt niet vanuit het CMYK-palet, maar gebruiken hiervoor een vooraf gemengde tint. Wanneer u zakenveloppen laat bedrukken en gebruik wilt maken van speciale kleuren, dient u erop te letten dat het gedrukte kleurresultaat afhangt van meerdere factoren, zoals bijvoorbeeld het gebruikte papier. Ook het eenkleurig drukken in zwart is probleemloos mogelijk.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina