Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Enveloppen

ENVELOPPEN BEDRUKKEN VOOR HANDMATIGE EN MACHINALE POSTZENDINGEN

Onze enveloppen zijn onderverdeeld in twee soorten: enveloppen die handmatig worden gesloten en machinaal couverteerbare enveloppen. De reden daarvoor is gelegen in het detail: Sluitkleppen die zelfklevend zijn en gegomde sluitkleppen.

Terwijl bij de zelfklevende versie alleen de plakstrip op de sluitklep hoeft te worden verwijderd om de envelop te sluiten, moet de lijm bij de gegomde versie met vocht door de machine worden geactiveerd.

Onafhankelijk daarvan bedrukken wij uw enveloppen in CMYK of aanvullend met een of twee speciale kleuren (steunkleuren), zodat u uw brieven, facturen en andere belangrijke berichten echt qua stijl in uw corporate design kunt versturen. Voor documenten en grotere voorwerpen als brochures of blokken kunt u bij ons ook zakenveloppen in staand formaat bestellen, die altijd worden geproduceerd met een plakstrip om de envelop zelf dicht te kunnen doen.

HET PASSENDE FORMAAT VOOR UW ENVELOP

Enveloppen en zakenveloppen zijn bij ons verkrijgbaar in de B- en C-serie en in het formaat Q4+. In de praktijk worden enveloppen in het C-formaat het vaakst gebruikt. Voor zakenbrieven zijn enveloppen in het formaat DIN-lang (C-serie) dť klassieker.

Wenskaarten of uitnodigingen in A5-formaat worden daarentegen het vaakst verzonden in C6-enveloppen. Voor documenten, waardepapieren en andere belangrijke brieven worden in de regel enveloppen in C4- of B4-formaat gebruikt, omdat de A4-brieven niet mogen worden gevouwen, maar in z'n geheel in de envelop kunnen worden gestoken.

Trouwens: U kunt in de extra opties individueel vastleggen of het venster bij uw enveloppen of zakenveloppen links of rechts moet zitten of dat u helemaal geen venster wilt hebben.

ENVELOPPEN BEDRUKKEN VOOR MAILINGACTIES

Onze enveloppen zijn ook zeer geschikt voor mailingacties. Ons advies voor inhoud die reclame bevat, algemene klantinformatie en andere begeleidende brieven: machinaal verwerkbare C5-enveloppen (22,9 mm x 16,2 mm) of machinaal verwerkbare C6/5-enveloppen (22,9 mm x 11,4 mm) met venster links. Laat de enveloppen bedrukken met een speciale kleur en voorzie uw mailings van een individuele touch. Plaats uw logo bijvoorbeeld rechts naast het venster of op de achterkant van de envelop.

FAQ'S OVER HET PRODUCT ENVELOPPEN

Zijn er richtlijnen volgens welke enveloppen mogen worden bedrukt?

Bij de vormgeving van enveloppen dient u de ruimte voor de plakstrook en voor het venster vrij te houden, en tevens omlopend 2 mm snijmarge toe te voegen. Meer richtlijnen vindt u op de productpagina. Daar zijn ook gratis designtemplates voor uw enveloppen te vinden.

Wat moet er op een envelop worden gedrukt?

U kunt een envelop ook gebruiken als klein reclameoppervlak en er uw naam, claim en/of logo op laten drukken. Zo valt uw zaak of mailing al bij de eerste blik in de brievenbus op.

Worden enveloppen ook dubbelzijdig bedrukt?

Wij bedrukken de voor- en achterkant van de enveloppen. De all-over binnendruk is grijs.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina