Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Zonnebrillen

ZONNEBRILLEN BEDRUKKEN: PERFECTE RECLAMEARTIKELEN VOOR ZONNIGE DAGEN

Zet bij reclameartikelen niet alleen in op klassieke, maar ook eens op seizoensgebonden reclameproducten: Laat bijvoorbeeld in de zomer voor uw onderneming zonnebrillen bedrukken. Daarmee geeft u uw doelgroepen niet alleen een bruikbaar weggevertje in handen, maar doet u een modieus accessoire voor vrijetijds- en outdooractiviteiten cadeau. Wanneer u zonnebrillen laat bedrukken, wordt uw bedrijfsnaam of logo op het linker of rechter brilpootje gedrukt. Daarmee plaatst u uw merk subtiel in het dagelijks leven van uw klanten. Natuurlijk kunt u zonnebrillen ook in andere jaargetijden als reclamemiddel gebruiken en u met deze reclameactie bewust onderscheiden van de concurrentie. Wanneer u zonnebrillen voor de winter laat bedrukken, kunt u met de hint dat er weldra weer warmere dagen zullen volgen, het vooruitzicht op de lente voor uw klanten net iets aangenamer maken. Meer relatiegeschenken voor zomerse activiteiten zoals bijvoorbeeld onze picknickmand, vindt u in ons assortiment reclameartikelen in de categorie "Vrije tijd en outdoor".

RELATIEGESCHENKEN VOOR SPONSORING EN EVENEMENTEN

Zomertijd is festivaltijd. Wanneer de dagen lang en de nachten kort zijn, worden ook veel sportieve en culturele evenementen eerder buiten dan binnen georganiseerd. Wanneer u daarbij als organisator of sponsor betrokken bent, dient u weggevertjes niet af te wijzen, maar kleine relatiegeschenken juist bewust te gebruiken om uw merk blijvend in de hoofden van de bezoekers te plaatsen. Laat zonnebrillen bedrukken en gebruik deze als fanartikelen bij concerten, foodtruck-festivals of volksfeesten. Zo kunt u de bedrukte zonnebrillen ook gebruiken als prijzen voor tombola's of als extraatje bij aankoop van een product. Wij bedrukken uw zonnebrillen met speciale kleuren naar keuze voor evenementen of reclameacties.

ZONNEBRILLEN BEDRUKKEN: GEVARIEERD ASSORTIMENT

Wanneer u zonnebrillen wilt laten bedrukken, kunt u kiezen uit verschillende modellen. Onze modellen Dakar en Atlanta brengen kleur in het geheel: Het brilmontuur van kunststof is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. De vorm van de brillen doet herinneren aan de klassieke nerdbrillen uit de jaren 50 en is helemaal trendy. Dankzij de donkere, uv 400-gecertificeerde glazen beantwoorden de bedrukte zonnebrillen aan hun doel en beschermen de ogen van de brildragers tegen zonnestralen, zowel 's zomers als 's winters. Het model Dubai is verkrijgbaar in oranje en heeft geen uv-bescherming. U kunt zonnebrillen al laten bedrukken vanaf een oplage van 100 stuks. Deze leveren wij afzonderlijk verpakt in polyzakken.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina