Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Hoody's heren

Als relatiegeschenk of werkkleding: hoody's voor heren laten bedrukken

Laat uw creativiteit de vrije loop en bestel hoody's voor heren met aantrekkelijke motieven aan de voor- en achterkant. U kunt het kledingstuk als relatiegeschenk gebruiken, maar ook als werkkleding voor mannen. In beide gevallen dient het design en daarmee de latere opdruk waarmee u de hoody voor heren laat bedrukken, met uw firma in verbinding te worden gebracht. Wanneer u al van tevoren weet dat de hoody als relatiegeschenk is bedoeld, kunt u het logo ook iets bescheidener plaatsen en eerder een aantrekkelijk motief of een coole spreuk voor de mannenhoody voor het ontwerp gebruiken. Wanneer de sweater met capuchon als werkkleding is bedoeld, kan de opdruk gerust iets aanweziger met uw logo worden vormgegeven. Maar let op: Wanneer u een hoody voor heren laat bedrukken, moeten deze niet bestemd zijn voor werkplekken op de productieafdeling of soortgelijke plaatsen, waar de capuchon of de koorden van de sweater hinderlijk zouden kunnen zijn. In dat geval adviseren wij de gewenste opdruk op een sweater zonder capuchon te laten drukken

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina