Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Plaketiketten

Plaketiketten drukken veelsoortige mogelijkheden voor diverse toepassingen

Wanneer u plaketiketten laat drukken, krijgt u zelfklevende stickers voor veelsoortige gebruiksmogelijkheden: Met de etiketten kunt u producten of leveringen snel markeren en zo uw logo of uw individuele reclameboodschap plaatsen. Op deze manier kunt u de bekendheid van uw merk door de branding van uw producten, de markering van de verpakking als geschenk of van pakket- en briefzendingen vergroten. Daarvoor kunt u uw logo bijvoorbeeld op kleine ronde plaketiketten laten drukken. Grotere etiketten zijn geschikt voor hoogwaardige productteksten op flessen wijn of olie, potjes jam en verpakkingen, waarop de naam, ingrediŽnten en andere informatie staan vermeld. Voor rondlopende oppervlakken zoals bij flessen adviseren wij gestreken classic-papier. Tip: Let er bij de vormgeving van de lay-out op, dat het lettertype van de productbeschrijving in de drukgegevens goed leesbaar is.

Wanneer u uw reclameboodschappen in de etalage wilt plakken, kunt u grootformaat plakfolies voor buiten laten bedrukken. Eveneens geschikt voor buitengebruik zijn onze vloerstickers van hechtfolie.

Formaten en vormen van de etiketten

Voordat u plaketiketten laat drukken, dient u eerst de vorm en afmetingen van de afzonderlijke etiketten te kiezen. Online vindt u in onze onlineshop een voorselectie gangbare papierformaten, maar u kunt ook speciale formaten bestellen. Bovendien bestaat de mogelijkheid om behalve vierkante en hoekige stickers ook ovale en ronde plaketiketten te kiezen om te laten drukken. Wanneer er nog geen geschikte grootte voor uw doel bij is, kunt u de hoogte en breedte van de afzonderlijke etiketten ook individueel bepalen: U kunt afmetingen van ten minste 5 x 5 cm tot maximaal 21 x 21 cm selecteren. Voor bepaalde formaten kunt u er als extra optie ronde hoeken voor de hechtende folies bij bestellen. Wanneer u plaketiketten wilt laten drukken, kunt u uw motief helemaal vrij vormgeven en meerdere kleuren gebruiken voor het ontwerp, want de etiketten worden vierkleurig (CMYK) gedrukt bijvoorbeeld in digitale druk van hoge kwaliteit.

Plaketiketten drukken zo eenvoudig is het

Met zelfklevende etiketten heeft u stickers met uw motief snel bij de hand. Als dragermateriaal dient een rol met een breedte van 330 mm en een binnendiameter van 76 mm. De lengte hangt af van de bestelde oplage en het formaat van de etiketten. Op het dragermateriaal zijn de afzonderlijke etiketten naast elkaar geplaatst. Het materiaal tussen de stickers wordt verwijderd, zodat de etiketten in een vrije vorm dus zonder omranding klaar zijn om te worden gebruikt. Daardoor kan de folie er gemakkelijk worden afgetrokken en direct weer worden opgeplakt. Plaketiketten kunnen in onze drukkerij worden gedrukt vanaf een oplage van 100 stickers, maar u kunt er ook enkele duizenden bestellen. Bovendien wordt het materiaal voorzien van een krasvaste laklaag, waardoor de stickers, en daarmee het gedrukte motief, langer mooi blijven. Onze etiketten zijn allemaal geschikt voor gebruik binnenshuis.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina