Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Beursdisplays

BEURSDISPLAYS: OVERTUIGENDE BEURSWANDEN VOOR UW RECLAMEBOODSCHAP

Klein verpakt, groot(s) effect: Beursdisplays zijn bij uitstek geschikt als beurswanden voor uw mobiele beursstand, als vouwwand bij persevenementen of als display van de sponsoren bij een volgend sportevenement. Op de 2,25 m hoge en tot wel 3,70 m brede, rechte beursdisplays komt uw reclameboodschap ideaal tot zijn recht. Uw vormgegeven motief wordt gedrukt op 250 g/m≤ wit polyesterdoek en kan eenvoudig met klittenband op het stevige metalen systeem van de beurswanden worden aangebracht. Beursdisplays zijn bij uitstek geschikt voor gebruik binnenshuis en zijn trouwe metgezellen op elke beurs en bij elk evenement.

BINNEN ENKELE MINUTEN OPGEBOUWD EN KLAAR VOOR GEBRUIK

De mobiele beursdisplays zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. Al naargelang behoefte kunt u de beurswanden bestellen met negen, twaalf of vijftien velden. Terwijl de hoogte van 2,25 m altijd dezelfde blijft, varieert de breedte van de displays al naargelang het gekozen aantal velden. Ondanks hun afmetingen is het transport van de beursdisplays in de trolleykoffer ruimtebesparend mogelijk. Ter plaatse kan het beursdisplay bij de beursstand heel eenvoudig en helemaal zonder gereedschap worden opgebouwd. Wanneer het vouwbare metalen framesysteem staat, hoeft alleen nog het textieldoek met uw individuele opdruk over het basisgeraamte heen te worden getrokken en met klittenband te worden bevestigd. Al na enkele minuten is de vouwwand klaar voor uw promotie.

SNEL EN EENVOUDIG MEER BEDRUKKINGEN VOOR UW BEURSDISPLAYS BESTELLEN

Staat er een nieuw evenement op stapel en u wilt uw reclameboodschap in de beursstand helemaal up-to-date brengen? Natuurlijk kunt u te allen tijde nieuwe bekledingen voor uw beursdisplays vormgeven en door ons laten drukken. Onder "bedrukking vouwdisplays" kunt u kiezen uit drie formaten. Kies dan gewoon de uitvoering die bij uw eigen systeem past. Elk beursdisplay kan om het even hoe vaak worden gebruikt, omdat de duurzame bedrukking heel eenvoudig met klittenband aan het stevige framesysteem van de vouwbare beurswand wordt bevestigd. Zo overtuigt uw promotion steeds opnieuw!

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina