Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Flesopeners

FLESOPENERS BEDRUKKEN EN KROONKURKEN LATEN KNALLEN

Behalve klassieke reclameartikelen als balpennen, aanstekers of sleutelhangers zijn ook flesopeners populair. Wanneer u flesopeners wilt laten bedrukken en deze als reclameartikel wilt gebruiken, komt uw logo steeds weer in de handen van uw klanten terecht. Want de openers zijn praktische hulpmiddelen in een huishouden, tijdens het barbecueŽn met vrienden of onderweg in een park. Bovendien zijn flesopeners meestal aanwezig op plaatsen waar het gezellig is, in de buurt van koele frisdrank na een warme dag of bij een biertje om het einde van een succesvolle werkweek te vieren. Gewoon daar waar de kroonkurken knallen. Een duurzaam, dagelijks en positief reclame-effect is de kroontjeswippers met uw logo dus wel toevertrouwd. Flesopeners kunnen door u op diverse manieren als reclamedragers worden gebruikt, bijvoorbeeld als weggevertjes bij een beursstand of give-away in een winkel.

FLESOPENERS ALS RECLAMEMIDDEL, WIJ ADVISEREN U GRAAG

Wie flesopeners wil laten bedrukken, kan bij ons kiezen tussen kroontjeswippers van zuiver metaal of exemplaren die zijn bekleed met kunststof. Het model vuist-flesopener Luton heeft bijvoorbeeld rondom de metalen opener een brede kunststof greep, die wij met behulp van tampondruk voor u bedrukken. Uw logo of slogan kan hier op een drukoppervlak van 4 x 3 cm met ťťn of twee speciale kleuren worden bedrukt. Let erop dat uw drukmotief als vector in een pdf-bestand moet worden aangeleverd. Anders kan het drukprocedť niet optimaal worden uitgevoerd. Wij helpen u graag bij het vectoriseren van uw drukgegevens met behulp van uitgebreide tutorials. Ook onze klantenservice staat u graag te woord bij vragen over het aanmaken van drukgegevens. Wanneer u ook andere reclamemiddelen wilt laten bedrukken, vindt u in onze categorie reclameartikelen ook producten als pennen, aanstekers, snoep of katoenen tassen.

LIFESTYLE-RECLAMEARTIKELEN: FLESOPENER ALS SLEUTELHANGER

Praktisch zijn ook bedrukte openers die als sleutelhanger kunnen worden gebruikt. Aan een sleutelbos gehangen zijn de flesopeners altijd voor het grijpen en bij elk avontuur altijd van de partij. Wanneer u dergelijke flesopeners laat bedrukken, komt uw reclameboodschap minder vaak in de huishoudens van uw klanten terecht, maar meer op campings, concerten of picknickdekens in het park. Deze flesopeners zijn een soort lifestyle-reclameartikel, die uw merk een jeugdige spontane touch geven. De kroontjeswippers Hastings en Worcester hebben telkens een sleutelring, die heel gemakkelijk met een sleutelbos kan worden verbonden. Deze flesopeners zijn gemaakt van metaal en worden daarom niet bedrukt, maar gegraveerd. Een ingegraveerd motief heeft als voordeel dat het zeer goed bestand is tegen krassen, die een flesopener aan een sleutelbos snel kan oplopen. Zo is uw gegraveerde logo nog lang te zien. De flesopener Hastings is alleen zilverkleurig verkrijgbaar en kan worden besteld vanaf een minimumhoeveelheid van 100 stuks. De flesopener Worcester is behalve in zilver ook verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood en blauw en heeft een minimumoplage van 500 stuks.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina