Stickers

STICKERS DRUKKEN: WELKE FOLIE IS VOOR MIJ DE JUISTE?

Laat stickers drukken om etalages op te peppen, relatiegeschenken te individualiseren, kantoorcommunicatie te organiseren of reclame op de meest uiteenlopende oppervlakken te plaatsen. Met onze verschillende folies en formaten is dat heel eenvoudig mogelijk. Of het nu gaat om PVC-folie voor grootformaat plakfolie, structuurpapier voor ronde etiketten op rol, zelfklevend papier voor adresetiketten of Stafix, de elektrisch geladen en zelfklevende folie voor statische stickers, wij hebben voor elke gelegenheid het juiste materiaal.

STICKERS VOOR BINNEN EN BUITEN: WELKE MOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Stickers kunnen prima buitenshuis voor het maken van reclame worden gebruikt, bijvoorbeeld voor het beplakken van trappen, vloeren of bloempotten. Om ervoor te zorgen dat uw stickers of plakfolie buiten gedurende een bepaalde periode veel aandacht trekken, maken wij gebruik van materialen die weerbestendig zijn. Dat betekent dat ze bestand zijn tegen regen, wind, sterke zoninstraling, temperatuurverschillen en andere belastingen. Voor onze vloerstickers maken wij uitsluitend gebruik van materiaal dat heel goed hecht, namelijke PVC-folie. Die is stroef en kan eenvoudig worden aangebracht op een ruwe ondergrond, zoals beton, asfalt, steen en andere ondergronden.

STICKERS ZELF VORMGEVEN: ZO EENVOUDIG GAAT DAT MET ONZE TEMPLATES

De drukgegevens voor uw stickers, etiketten of plakfolies kunt u comfortabel voorbereiden met onze gratis templates. Selecteer het gewenste artikel en het juiste formaat en download op de bestelpagina onder "Details" de template voor Adobe InDesign. De afmetingen die daarop staan komen overeen met degenen die wij voor de definitieve drukgegevens nodig hebben.

FAQ'S OVER HET PRODUCT STICKERS

Welke folies worden voor stickers gebruikt?

Afhankelijk van het soort sticker kunt u kiezen tussen PET-folie, PVC-folie, en veganistische hechtfolie.

Hoe lang gaan stickers buitenshuis mee?

De houdbaarheid van stickers buitenshuis hangt af van verschillende factoren (bijv. licht- en weersinvloeden, soort ondergrond). Daarom kunnen wij niet voorspellen hoe lang stickers meegaan. Om ervoor te zorgen dat stickers zo lang mogelijk meegaan, dient u er bij de bestelling op te letten outdoormateriaal te kiezen.

Is de lijm van stickers veganistisch?

Onze veganistische stickers bestaan uitsluitend uit minerale en plantaardige grondstoffen en hebben een plakmiddel op waterbasis zonder lijm.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding