Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Beursdesk

DE BEURSDESK: OM PRODUCTEN OP TE PRESENTEREN EN GESPREKKEN AAN TE VOEREN

Voor kleine beurzen, bedrijfsbeurzen of de volgende open dag: een beursdesk draagt bij aan een professionele presentatie van uw bedrijf tijdens evenementen. Op de beursdesk kunt u producten, brochures en flyers bijvoorbeeld in een flyerhouder, en relatiegeschenken als USB-sticks of powerbanks op een aantrekkelijke manier aan klanten presenteren. Maar de desk kan even goed worden gebruikt als informatie-oppervlak en verkoopbalie. Registreer de gegevens van uw bezoekers en belangstellenden met pen en papier of digitaal met mobiele apparaten en apps. De desk biedt voldoende ruimte voor uw promotion- en sales-activiteiten - in gedrukte en digitale vorm.

ONTWERP EEN BEURSDESIGN VOOR UW DOELEN

Juist bij kleinere beursstands vormen beurswand en desk belangrijke onderdelen van de bedrijfspresentatie. Door beide elementen, beursdesk en beurswand, optisch op elkaar af te stemmen, ontstaat een harmonisch totaalbeeld. Ontwerp daarvoor een beursdesign dat later voorkomt op zowel de beurswand als de beursdesk. Voor een volledig harmonische presentatie kunt u ook gebruikmaken van andere materialen als flyers of reclameartikelen in het concept van uw beursdesign. U kunt bijvoorbeeld op elk product hetzelfde design laten drukken of u stemt designelementen als kleuren, lettertypes of afbeeldingen op elkaar af. Onze beursdesk en onze beursstand zijn ook op lange termijn ideaal voor een uniforme beurspresentatie: Schaf het framesysteem eenmalig aan en bestel de deskbekleding steeds weer passend bij het evenement en uw doelen.

PRAKTISCHE ALLROUNDER: DESK MET AFDEKPLAAT EN TOEBEHOREN

Onze rechte beursdesks bestaan allemaal uit een vouwbaar metalen framesysteem, een afdekplaat in zilverlook, plastic inlegborden en een deskbekleding van bedrukt polyesterdoek. De desk kan zonder hulpmiddelen worden opgebouwd, biedt opbergruimte om interne documenten en materialen tot 15 kg netjes in op te bergen en een aantrekkelijk presentatie-, informatie- en verkoopoppervlak. Het textieldoek van de deskbekleding kan dankzij het opgenaaide klittenband heel snel en gemakkelijk worden aangebracht en verwijderd. Het duurzame materiaal met antistatische eigenschappen dekt de voorkant en zijkanten van de desk af en kan volledig worden bedrukt. Alle onderdelen van de beursdesk kunnen beschermd worden verpakt en getransporteerd in de bijgeleverde trolleykoffer op wielen. Met een individueel vormgegeven beursdesk trekt elke beursstand de aandacht en wordt een bezoekersmagneet!

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina