Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Mokken

Trouwe metgezellen voor thuis en op kantoor: bedrukte mokken

Reclameartikelen die veel kunnen worden gebruikt, zijn heel geliefd bij zowel ondernemingen als klanten. Mokken houden we dagelijks in de hand, en dat meestal al bij de eerste kop koffie in de ochtend. Maak dus hier al gebruik van de gelegenheid om het bewustzijn voor uw merk te vergroten. Onze mokken hebben een inhoud van 300 tot 350 ml en zijn voor een deel ook verkrijgbaar met gekleurde handvatten of binnenkanten. Ze zijn voornamelijk gemaakt van keramiek en hebben voor een deel ook een lepeltje inclusief een extra houder daarvoor. Ondanks de grote verscheidenheid aan reeds bedrukte reclamemokken, bestaan er talrijke mogelijkheden om heel bijzondere mokken te laten bedrukken en zich te onderscheiden van de massa.

Opvallen en bijzondere mokken laten bedrukken

Om te beginnen, qua vorm en drukoppervlak heeft u heel verschillende mogelijkheden om de voor u passende mok als reclameartikel te kiezen. Mokken met een smallere bodem lijken meestal wat luxer, mokken met een recht model daarentegen staan lekker stevig. Een drukmotief met een groot oppervlak is bijvoorbeeld mogelijk op de sublimatiemok Versailles en de keramische mok Montevideo. Hier is ruimte voor een opdruk van maximaal 19 x 8 cm. Echte blikvangers vanwege de glanzende kleur zijn de sublimatiemokken Alhambra, die glinsteren in een goud-, zilver- of koperkleurige glans. Een speciale drukkleur daarentegen kunt u definiëren bij de mokken Lissabon en Savannah. Deze bedrukken wij naar keuze met één of twee speciale kleuren voor u. Er moet echter nog één bijzondere mok om te bedrukken worden genoemd: de sublimatiemok Sirmione zorgt voor een echt wow-effect, want deze wisselt bij het inschenken van hete vloeistoffen van kleur, en laat het gedrukte motief pas daarna weer als bij toverslag zichtbaar worden.

Mokkendesigns eens op een andere manier

Afhankelijk van het model mok zijn er verschillende drukoppervlakken mogelijk, van 4 x 4 cm tot 19 x 8 cm. Wanneer u kleurige mokken wilt laten bedrukken, dient u beslist de kleuren van het drukmotief af te stemmen op de kleur van de mok. Als motieven komen uw logo, bedrijfsnaam, claim en citaten in aanmerking, maar ook foto's over het volledige oppervlak of eenvoudige afbeeldingen die uw reclame-uiting of bedrijfsfilosofie het best overbrengen. U bereikt de gebruiker van de mok het best met opdrukken die de toeschouwer direct aanspreken of aanzetten tot nadenken. U kunt van uw mokdesign ook kleine verzamelreeksen maken: Bedruk bijvoorbeeld drie keer mokken in grotere oplagen met verschillende motieven die pas bij het samenstellen als één groot motief herkenbaar worden. Dat werkt aan de ene kant de aantrekkelijkheid van het drukmotief in de hand, dat bij de eerste keer wanneer men het ziet verwondering teweegbrengt en wekt aan de andere misschien verzamelambitie. U heeft echter in ieder geval één ding bereikt: De klanten houden zich actief bezig met uw opdruk.

Tip: Om de glans van het drukbeeld zo lang mogelijk te behouden, is het raadzaam de bekers en mokken met de hand af te wassen.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met één klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina