Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Briefpapier

BRIEFPAPIER DRUKKEN VOOR ELKE DAG ZAKENDOEN

Ondanks het toenemende aantal inkomende en uitgaande e-mails, zijn zijn brieven niet weg te denken uit het privťleven en het dagelijkse leven op kantoor. Elke dag ontvangen wij facturen, klantinformatie, mailings en andere brieven die om onze aandacht vragen. Om in deze massa poststukken in het oog te springen, is een opvallende envelop een belangrijk element. De hoofdrolspeler is echter in elk geval het begeleidend schrijven zelf. Daarom kunt u het best briefpapier laten drukken dat overtuigt tot in het kleinste detail: van het design, het formaat, het papier en het gramsgewicht tot aan de veredeling! Wij laten u zien hoe dat werkt.

DUIDELIJK HERKENBAAR: ONS EXCLUSIEVE BRIEFPAPIER

Juist in het bedrijfsleven gebruiken wij briefpapier om heel belangrijke brieven te versturen. Waarom? Omdat wij onze berichten beter willen doen uitkomen en ze niet gelijk willen stellen met e-mails, die wij af en toe haast elke minuut versturen. Juist daarom kunt u het best exclusief briefpapier laten drukken, dat speciaal en duidelijk herkenbaar is. Dat gaat bijvoorbeeld met exclusief papier. Daartoe behoort ons gestructureerde linnen papier, Bio Top-natuurpapier, dat met zuurstof wit werd gebleekt en zeer milieuvriendelijk werd geproduceerd, evenals het papier Vergť beige van Gmund dat is gemaakt van 100 procent katoen. Alle soorten papier zijn geschikt voor inkjetprinters en voor de gebruikelijke correspondentie, en kunnen dus prima elke dag worden gebruikt!

Tip: In ons uitgebreide papierstalenboek vindt u ons volledige assortiment papier en veredelingstechnieken. Zo kunt u nog gemakkelijker het juiste materiaal kiezen!

KLASSIEKE KANTOORCOMMUNICATIE MET OFFSET-BRIEFPAPIER

Briefpapier kan ook zonder opvallend papier een professionele indruk achterlaten. De klassieker in veel kantoren is briefpapier van offsetpapier met een gewicht van 80 g/m≤ of 90 g/m≤. Het voordeel van dit papier: u kunt het optimaal met een laserprinter bedrukken of beschrijven en erop stempelen. Bovendien kunt u bij ons briefpapier laten drukken dat aan de voorkant en/of de achterkant een-, twee- of vierkleurig is bedrukt. Daarmee geeft u het briefpapier uw eigen, heel persoonlijke touch.

FAQ'S OVER HET PRODUCT BRIEFPAPIER

Hoe wordt de vouwmarkering bij het briefpapier aangebracht?

Bij A4-briefpapier wordt vouwmerkteken 1 op de linkerpagina's op een afstand van 105 mm tot de bovenrand aangebracht. Vouwmerkteken 2 komt opnieuw op een afstand van 105 mm, zodat de afstand tussen het tweede merkteken en de onderrand van het vel 87 mm bedraagt.

Kan briefpapier ook in een kleine oplage worden geleverd?

Enkelzijdig vierkleurig bedrukt briefpapier is ook leverbaar in kleine oplagen, bestelbaar vanaf 25 stuks.

Wordt het briefpapier geperforeerd?

Het briefpapier wordt optioneel tweevoudig of viervoudig geperforeerd.

Kunnen bij briefpapier ook enveloppen worden besteld?

Bij de bestelling van briefpapier kunt u ook neutrale enveloppen bestellen. Maar in onze onlineshop kunt u ook bedrukte enveloppen bestellen.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina