Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Tassen

TASSEN BEDRUKKEN ALS DRAAGBARE RECLAMEARTIKELEN

Laat voor uw klanten tassen bedrukken en zij zullen uw logo overal heen dragen. Daarvan profiteren beide kanten. De tassendrager kan zijn benodigdheden goed vervoeren en de mate van bekendheid van uw onderneming wordt daarbij tegelijkertijd vergroot. Bij ons vindt u tassen voor bijna elk doel, die wij met gecertificeerde kwaliteit voor u bedrukken. Het assortiment varieert van katoenen tassen als weggevertjes, praktische koeltassen tot laptoptassen voor reizende zakenmensen. Of u er nu reclame mee wilt maken voor nieuw geÔntroduceerde producten, diensten of uw bedrijfsnaam, een bedrukte tas maakt uw reclameboodschap op betrouwbare wijze openbaar. Tijdens het winkelen, op reis of op de werkplek, in theorie kan uw bedrijfslogo klanten overal heen vergezellen en daarbij de belangstelling van nieuwe potentiŽle klanten wekken. U hoeft de rugzakjes, schoudertassen, sporttassen of manden alleen maar te laten bedrukken en als relatiegeschenk naar de dragers te brengen.

VAN EEN KATOENEN TAS TOT EEN RUGZAKJE

Begint u een nieuw project en moet iedereen dat weten? Laat tassen bedrukken en deel deze royaal uit aan klanten en belangstellenden. Aan de handvatten gedragen, verspreidt het bericht zich als vanzelf. Reclametassen kunnen worden gebruikt voor veel gelegenheden en dienovereenkomstig worden vormgegeven. Dankzij ons enorme assortiment kunt u voor elke actie een passende tas uitzoeken, die wij met uw gewenste motief bedrukken. Bijvoorbeeld tassen van katoen voor op een beurs, of sporttassen ter gelegenheid van de opening van een fitness-studio. Laat tassen bedrukken, zoals strandtassen in zomerse kleuren; zo promoot u uw reisbureau of een nieuw vakantieresort aan zee op kundige wijze. Als handige give-aways naar aanleiding van een bijzondere bedrijfspresentatie zijn ook smartphonehoesjes denkbaar. Minder als relatiegeschenk, maar meer als boodschappentassen, laten zoals bekend ook winkeliers tassen bedrukken. Stoffen tassen met het logo van een bakkerij of een kekke spreuk van de techniekzaak in de buurt hebben een praktisch voordeel voor de klant, maar ook voor u. Deze tassen kunnen bij een volgende aankoop opnieuw worden gebruikt en zijn in de hele wijk te zien, dus binnen de winkelzone van potentiŽle nieuwe klanten. Klanten betalen tijdens het winkelen intussen graag een klein bedrag om daarvoor geen plastic zakjes te gebruiken die worden weggegooid.

BEDRUKTE TASSEN: MATERIALEN EN DRUK

Welk product het ook voor uw onderneming moet worden, afhankelijk van de tas zijn er verschillende drukoppervlakken mogelijk om uw reclame op aan te brengen. Preciezere informatie daarover vindt u telkens op de pagina's van de producten. Als materialen voor reclametassen bieden wij textiel als katoen en jute of kunststofvezels aan. De reclame kan op verschillende veredelingswijzen worden aangebracht, die ook afhangen van het materiaal van het reclameartikel. Wanneer wij voor u tassen bedrukken, maken wij bijvoorbeeld gebruik van zeef- of transferdruk. Wanneer u vragen heeft over het aanmaken van drukgegevens, staat ons deskundige team van de klantenservice u tijdens kantoortijden graag te woord.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina