Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Goed

Trustpilot
Wij vieren feest en jij bespaart: 15 % op posters tot en met 30 juni 2024 – code: HAPPYPOSTER-15

Houten stempels

KLASSIEKE HOUTEN STEMPELS BESTELLEN

Tot een klassieke kantooruitrusting behoren behalve briefpapier, visitekaartjes en blokken ook stempels. Want ook in het digitale tijdperk worden kleine hulpmiddelen als bedrijfsstempels of datumstempels nog elke dag gebruikt. Praktisch en zonder tierelantijntjes zijn bijvoorbeeld houten stempels van beukenhout. Dankzij het prettige oppervlak van de druppelvormige handgreep liggen de houten stempels heel goed in de hand. Laat houten stempels bedrukken met uw eigen logo en gebruik deze bijvoorbeeld als adresstempel wanneer u iets met de post verstuurt. Een ander voordeel van stempels: U kunt uw contactgegevens naderhand ook in een flyer of een brochure stempelen.

NET ZO INDIVIDUEEL ALS UW ONDERNEMING: HOUTEN STEMPELS

Wanneer u individuele houten stempels wilt bestellen, kunt u deze ook als motiefstempel, tekststempel of logostempel bij ons laten bedrukken. Selecteer gewoon uw product in de juiste grootte en stuur ons de drukgegevens met uw vormgegeven motief toe. U kunt kiezen uit verschillende rechthoekige afmetingen evenals twee ronde stempels. Uw vormgeving zetten wij vervolgens om op een stempelplaatje en brengen dit stevig op de houten stempel aan. Zijn uw adres of uw logo gewijzigd? Geen probleem. U kunt ook losse stempelplaatjes als vervanging voor uw houten stempel bestellen. Zo zijn uw houten stempels weer heel eenvoudig up-to-date.

VOOR EEN LANGDURIGE EN PERSOONLIJKE STEMPELAFDRUK

Laat houten stempels bedrukken en laat een individuele afdruk van uw onderneming achter op bestempelbare oppervlakken en producten. Om ervoor te zorgen dat u de houten stempels ook direct kunt gebruiken, kunt u het benodigde stempeltoebehoren direct meebestellen. Voor het stempelkussen kunt u kiezen uit vier verschillende kleuren. Gebruik rode stempelinkt als signaal voor belangrijke aanwijzingen of waarschuwingen. Ook met groene of blauwe stempelinkt kunt u uw motief accentueren. Om uw contactgegevens subtiel te plaatsen of in een bestaande lay-out te integreren, adviseren wij een eenvoudig zwart stempelkussen. Wanneer u houten stempels bestelt dient u rekening te houden met de grootte van het tekstplaatje. Op een dergelijk compact oppervlak kunnen maar enkele regels tekst worden geplaatst om de leesbaarheid van de letters te behouden. Voor een mooi, leesbaar resultaat dient u minimaal een 12 punts lettergrootte en geen al te fijne lettertypes voor uw teksten te gebruiken. Effecten als schaduwen, verlopen en transparanties kunnen eveneens niet voor uw houten stempels worden gerealiseerd.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina