Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Promotiemateriaal

PROMOTIEMATERIAAL BEDRUKKEN EN SCOREN BIJ UW KLANTEN

Met kleine cadeautjes koestert men de vriendschap, chic promotiemateriaal houdt de samenwerking in stand en verstevigt de klantenbinding. Dit geldt zowel voor het winnen van nieuwe klanten als voor langjarige zakenrelaties. Met luxe promotiemateriaal kunt u sympathie en waardering uitdrukken en uw zakenpartners, klanten of medewerkers een kleine attentie tijdens het werkzame dagelijks leven en daarbuiten cadeau doen. Laat uw promotiemateriaal bedrukken en maak hiervan weloverwogen en gericht gebruik, om uw merk onder de aandacht te brengen van uw doelgroepen. Kies uit ons gevarieerde assortiment relatiegeschenken iets origineels, dat bij u en uw producten past. Bedenk ook dat de keuze van het promotiemateriaal de zakelijke relatie kan be´nvloeden en u dus met kwalitatief hoogwaardige producten extra succes kunt boeken.

MEERWAARDE TOEVOEGEN MET RELATIEGESCHENKEN IN UW CORPORATE DESIGN

Niet alleen kwaliteit en originaliteit zijn relevant bij de keuze van uw promotiemateriaal. De uitgekozen cadeautjes moeten ook qua thema passen, uw doelgroep idealiter meerwaarde kunnen bieden en in het dagelijks gebruik nuttig zijn. Want hoe vaker een klant uw promotiemateriaal kan gebruiken, des te beter is het effect van uw marketing. Kleine en handzame relatiegeschenken doen het vooral goed tijdens evenementen en beurzen, want daar wil tenslotte niemand iets zwaars met zich meezeulen. Hiervoor zijn bijvoorbeeld powerbanks of USB-sticks als hoogwaardig en praktisch promotiemateriaal heel geschikt, voor vaste klanten of bij het sluiten van een overeenkomst. Als aanvulling kunnen weggevertjes als sleutelhangers, zoetwaren en katoenen tassen voor een uniforme presentatie worden gebruikt, en ook het langslopende publiek wordt daarmee goed bereikt. Kies uw promotiemateriaal zorgvuldig uit en maak gericht gebruik van luxe producten als speakers of paraplu's. Overtuig uw doelgroepen met relatiegeschenken waarvan de functie bij uw onderneming past: Zo kunnen reisbureaus bijvoorbeeld met chique toilettassen of manicuresets een plaatsje in de koffer van hun klanten bemachtigen. Drankleveranciers kunnen hun klanten zowel handzaam als nuttig promotiemateriaal in de vorm van een sleutelhanger met flesopenerfunctie ter beschikking stellen of 's zomers succes boeken met seizoensartikelen als strandballen of ligstoelen.

MET PROMOTIEMATERIAAL EMOTIES OPWEKKEN EN FANS BEREIKEN

Promotiemateriaal kan worden gebruikt om de bekendheidsgraad van uw merk te vergroten of uw imago te onderhouden. Wanneer het gericht wordt ingezet, kunt u zich zo met fraaie relatiegeschenken van de massa onderscheiden en positieve emoties opwekken. Aan welk design en welk promotiemateriaal u uiteindelijk de voorkeur geeft voor uw marketingactie: Het doel is dat uw klanten en zakenpartners deze positieve ervaring met de relatiegeschenken op uw producten projecteren en idealiter fans van uw merk worden. Voor een bijzonder verrassingseffect: Geef niet alleen een cadeautje ter gelegenheid van gebruikelijke gelegenheden zoals Kerstmis of een verjaardag, maar feliciteer uw klanten of medewerkers bijvoorbeeld ook met persoonlijke gebeurtenissen zoals een behaald diploma of een bruiloft, en verras hen met een hoogwaardig relatiegeschenk. Of is er wellicht een bijzondere reden voor uw onderneming om iets te vieren, zoals een bedrijfsjubileum of een nieuw groot project? Deel deze speciale bedrijfssuccessen en uw blijdschap met uw doelgroepen: Verzend luxe promotiemateriaal of verstuur mailings met actiecoupons rond en nodig klanten op deze manier uit om uw zaak weer eens te bezoeken. Met cadeaus verzekert u zich bovendien van een plaatsje in het dagelijks leven van uw zakenpartners, klanten en doelgroepen.

PROMOTIEMATERIAAL BEDRUKKEN VOOR EEN BLIJVEND RECLAME-EFFECT

Bedrukt promotiemateriaal behoort voor ondernemingen tegenwoordig tot de dagelijkse gang van zaken. Want met kleine cadeautjes verhoogt u de aandacht van uw doelgroepen, waardoor zij u zich lange tijd positief zullen herinneren. Vooral populair zijn onder andere balpennen, aanstekers of kleine reclamemiddelen die handig zijn in het dagelijks leven van klanten en zakenpartners. Ook u kunt profiteren van de voordelen en een positief reclame-effect van deze praktische reclamemiddelen en promotiemateriaal laten bedrukken met uw logo of een kernachtige reclameboodschap. In ons assortiment vindt u daarvoor een groot aantal verschillende reclamemiddelen, die u voor uw doeleinden met een individuele opdruk kunt bestellen. Behalve voordelige klassiekers voor op kantoor zoals balpennen of blokken, bedrukken wij in onze drukkerij ook hoogwaardige reclameproducten als koptelefoons en luidsprekers met de gewenste boodschap.

Bij de keuze van het juiste artikel om reclame mee te maken, dient u na te denken over verschillende aspecten: Tot wie wilt u zich met het bedrukte promotiemateriaal richten en wat zou uw doelgroep graag willen? Moeten de reclamemiddelen ter gelegenheid van een bepaalde gebeurtenis worden uitgedeeld, worden ze voor een specifieke branche geproduceerd of moeten ze in het algemeen worden gebruikt? Wilt u het promotiemateriaal breed verspreiden, per post verzenden of onder geselecteerde doelgroepen gericht uitdelen? Bepaal niet alleen welk promotiemateriaal u voor uw onderneming wilt gebruiken, maar leg ook de precieze hoeveelheden vast die u wilt bestellen. Wanneer u promotiemateriaal laat bedrukken dat net als balpennen voor diverse doeleinden kan worden gebruikt, is het raadzaam direct grotere hoeveelheden met uw logo te bestellen, omdat de prijs per stuk zo voordeliger wordt. Al naargelang reclamemiddel maken wij in onze drukkerij gebruik van verschillende druktechnieken: Aanstekers of balpennen worden vaak middels tampondruk vervaardigd. T-shirts, hoody's en andere artikelen bedrukken wij middels hoogwaardige zeefdruk. Voor sommige reclameproducten bieden wij ook gegraveerde motieven aan - zo komt uw logo dankzij graveren met behulp van een laser op de luxe metalen balpen Itabela.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina