Afbeelding van
Corona-info: uitgebreide veiligheidsmaatregelen, dezelfde drukservice

Redelijk

2.60/5.00

Betrouwbare webshop

Meer dan 1 milj. tevreden klanten
Gratis verzending
Spoeddruk en spoedzending
NLD | FRA

07 848 24 26   Ma-vr 8-17 u

Corona-info: uitgebreide veiligheidsmaatregelen, dezelfde drukservice

Wij volgen de ontwikkelingen rond het coronavirus natuurlijk nauwgezet, en willen u informeren over onze maatregelen in deze bijzondere situatie. Desalniettemin blijven wij uw drukopdrachten in de bekende hoge kwaliteit produceren. 

Wij zijn dankbaar dat er tot nog toe geen geval van COVID-19 onder ons personeel is en wij ook in staat blijven uw drukopdrachten in de bekende hoge kwaliteit te produceren. 

Bij Onlineprinters hebben wij al vroegtijdig passende voorzorgsmaatregelen getroffen om de gezondheid van onze medewerkers te beschermen en tevens de productie van uw drukopdrachten te waarborgen.

 

  • Zo hebben wij onze toch al hoge hygiëne-eisen in alle vestigingen verder verscherpt. Extra plaatsen voor handdesinfectie rondom de onderneming en posters en video's met informatie moeten helpen de uitbreiding van het virus te voorkomen.
  • Zakenreizen werden tot nader order afgezegd, bijeenkomsten vinden grotendeels alleen nog digitaal plaats.
  • Wij beschikken over alle materialen die we voor de productie van uw opdrachten nodig hebben en verwachten geen belemmeringen.
  • Als deel van een grotere ondernemingsgroep kunnen wij als optie echter ook uitwijken naar andere vestigingen in Denemarken, Groot-Brittannië en Polen.

Het is onze hoogste prioriteit u een uitstekende service evenals hoogwaardige producten te blijven bieden, en tevens de gezondheid en veiligheid van ons personeel te allen tijde te waarborgen. Daarvoor zullen wij alles doen wat in ons vermogen ligt. Wij zijn optimistisch dat wij deze uitdaging op een goede manier het hoofd kunnen bieden. 

Wij wensen u het beste en hopen dat u, uw gezinnen en uw medewerkers deze moeilijke tijd goed doorkomen.