Kerstpost

Druk uw waardering tegenover uw klanten, partners en medewerkers uit en bedank hen voor hun trouw en de succesvolle samenwerking. Zelfs het kleinste gebaar kan enorm veel betekenen. Maak van deze kans gebruik en verstuur gepersonaliseerde kerstwensen.

Kerstcadeaus

Wat te denken van een passend kerstcadeau bij uw kerstpost? Laat uw waardering blijken met individueel bedrukte relatiegeschenken en tover bij klanten, partners en medewerkers een lach op het gezicht.

Kerstpost en -cadeaus online vormgeven

Wist u dat u veel van ons drukwerk evenals relatiegeschenken in onze "online vormgeven"-tool gratis kunt ontwerpen? U heeft daarvoor noch extra software noch grafische vakkennis nodig. Gewoon het product* uitzoeken en in het bestelproces "online vormgeven" kiezen.
Afbeelding

Goed verpakt met Kerstmis

Wilt u kerstpost of cadeaus versturen en deze ook mooi verpakken? Dan hebben wij precies het juiste voor u:

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en om uw bestelling uit te voeren en af te handelen. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.

Wij gebruiken uw e-mailadres om u na uw aankoop te informeren over soortgelijke producten als degenen die u reeds heeft gekocht. U kunt bezwaar maken tegen deze gebruikmaking van uw e-mailadres door een bericht naar ons te sturen of te klikken op de afmeldlink in de e-mails zelf, zonder dat hiervoor andere dan de verzendkosten volgens de basistarieven ontstaan.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding