Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Goed

Trustpilot
Jubileumvoordeel: Bespaar 15 % op visitekaartjes – slechts tot en met 31 juli 2024. Code: HAPPY-BC-15

Visitekaartjes

Goed

168 beoordelingen op

TrustpilotTrustpilot

VISITEKAARTJES DRUKKEN MET EEN LANGE LEVENSDUUR

Lange gesprekken en korte smalltalks kunnen prachtig worden afgerond met de uitwisseling van visitekaartjes. De positieve indruk van een persoonlijk gesprek kunt u bevestigen met een hoogwaardig visitekaartje en er zelfs voor zorgen dat de indruk blijft voortduren tot u weer opnieuw contact hebt. Daarvoor hebben wij er bij de keuze van onze papiersoorten met name op gelet, om behalve een hoogwaardig assortiment ook heel stevig papier aan te bieden. Zo kunt uitdrukking geven aan uw persoonlijkheid en visitekaartjes uitdelen die lang meegaan!

Welke gegevens moeten beslist op een visitekaartje staan?

  • Bedrijfsnaam inclusief logo in het corporate design
  • Reclameboodschap, slogan of claim
  • Volledige naam (evt. met academische titel)
  • Functie binnen het bedrijf, naam van het beroep
  • Bedrijfsadres
  • Telefoonnummer en mobiel nummer (met landnummer)
  • Persoonlijk e-mailadres
  • Internetadres van de bedrijfshomepage
  • Evt. andere contactgegevens zoals sociale mediaprofielen

HET PAPIER DOET HET 'M: VISITEKAARTJES GEWOON UPGRADEN

Bij onze klassieke visitekaartjes varieert het assortiment papiersoorten van expressief kunstdrukpapier en glanzend Chromolux-papier tot milieubewust kringloopkarton. Daarmee heeft u gevarieerde mogelijkheden om visitekaartjes te laten printen die indruk maken. De populairste papiersoort in onze categorie klassiekers is kunstdrukpapier met een gramsgewicht van 300 g/m≤. Dat onderscheidt zich door de hoge duurzaamheid en intensieve kleurweergave, en is zeer geschikt voor iedereen die grote hoeveelheden visitekaartjes uitdeelt, bijv. tijdens evenementen, beurzen en andere bijeenkomsten. Bij heel bijzondere gelegenheden kunt u zich met onze exclusieve visitekaartjes onderscheiden van de massa. De enkelzijdig bedrukte adreskaartjes worden gemaakt van dikker papier en zijn daarmee dus nog sterker. De favoriet van onze klanten is het 290 g/m≤ bristolkarton, waarbij de kleuren dankzij het briljant witte oppervlak heel intensief worden weergegeven.

DETAILS MATTER: RONDE CIRCULAR EDGES, UV-LAK & PRINTING

Wanneer u visitekaartjes laat drukken, kunt u tegelijk met uw bestelling een upgrade boeken. Voor klassieke visitekaartjes en visitekaartjes met ongestreken papiersoorten kunt u kiezen voor een hoekafronding. Dan worden de hoeken van de visitekaartjes na het drukken afgerond, waardoor ze prettig in de hand liggen. Een andere optie om het vlaggenschip van uw bedrijf te versterken is de afwerking. U kunt klassieke visitekaartjes een speciaal tintje geven met een glanzende UV-lak of een matte soft-touch cellofaancoating. Gedeeltelijke afwerking zoals hete foliedruk kan worden gebruikt om individuele elementen zoals lettertypes of het logo van uw ontwerp te accentueren. Hot foil stamping creŽert een glinsterend spiegelbeeld. In ons Help-functie kunt u lezen waar u op moet letten bij het maken van een deelafwerking in de drukgegevens.

Tip: U kunt uw drukgegevens ook maken met behulp van onze sjablonen, die u kunt downloaden op de betreffende productpagina. Als u zelf geen drukgegevens heeft, kunt u visitekaartjes online ontwerpen. Met onze online ontwerptool kunt u uw visitekaartjes in het formaat 8,5 x 5,5 cm direct in uw browser ontwerpen. U kunt dan kiezen uit verschillende papiersoorten en andere opties zoals afwerking of hoekafronding.

De meest voorkomende formaten visitekaartjes in ťťn oogopslag

Grootte in cmVeiste pixels bij 300 dpi
8,5 x 5,51. 004 x 650
9,0 x 5,01,063 x 591
5,5 x 5,5650 x 650

FAQ'S OVER HET PRODUCT VISITEKAARTJES

Bestaat er een standaardformaat voor visitekaartjes?

Het standaardformaat voor visitekaartjes is 8,5 x 5,5 cm.

Hoe snel kunnen mijn visitekaartjes worden geleverd?

Dat hangt af van de geselecteerde resp. beschikbare productietijd. Voor sommige producten kunt u behalve de standaardtijd ook een verkorte productietijd of zelfs spoeddruk (productie op dezelfde werkdag) selecteren.

Welke lettergrootte kan men het best op een visitekaartje gebruiken?

De lettergrootte dient ten minste 6 pt te zijn.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ťťn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina