Afbeelding van
Nieuw: basic catalogi voordelig geproduceerd

Goed

3.88/5.00

Betrouwbare webshop

Meer dan 1 milj. tevreden klanten
Gratis verzending
Spoeddruk en spoedzending
NLD | FRA

07 848 24 26   Ma-vr 8-17 u

Nieuw: basic catalogi voordelig geproduceerd

Behalve onze klassieke catalogi voor het drukken van hoogwaardige magazines, reclamebrochures en verkoopcatalogi met veel beeldmateriaal, bieden wij nu ook een voordelig alternatief aan voor publicaties met veel tekst: basic catalogi zijn bijvoorbeeld geschikt voor gebruiksaanwijzingen.

Voordelig dankzij geoptimaliseerde productie

De basic catalogi worden gedrukt in hoogwaardige digitale druk en verwerkt middels inlineproductie. Op deze wijze vinden meerdere stappen in het productieproces – zoals druk en vervolgbewerking – in een machine plaats, waardoor de productie vooral bij geringe oplagen tot maximaal 1.000 stuks heel voordelig is.

Voor catalogi die veel tekst bevatten – van gebruiksaanwijzing tot handleiding

Met ons nieuwe artikel presenteert u grote hoeveelheden informatie gebundeld in een catalogus met lijmbinding op 64 tot 256 pagina's. De basic catalogi zijn bij uitstek geschikt voor producten als handboeken, gebruiksaanwijzingen en handleidingen die veel tekst bevatten.

Vanwege de productiemethode zijn de catalogi geschikt voor het drukken van veel tekst, maar niet van grote afbeeldingen, omdat het papier dan kan gaan golven. Daarom adviseren wij voor magazines en productcatalogi met veel afbeeldingen of met afbeeldingen die het gehele oppervlak bestrijken klassieke catalogi.

Formaten en papier

Onze nieuwe basic catalogi zijn verkrijgbaar in de formaten A4 en A5. Met 90 g/m² en 115 g/m² kunt u kiezen uit twee soorten kunstdrukpapier voor het binnenwerk, terwijl de omslag van mat 250 g/m² kunstdrukpapier wordt veredeld met een cellofaanlaag , mat of glanzend. Het drukwerk wordt gebonden door middel van een PUR-verlijming.