Levertijd

De totale levertijd komt voort uit 

ontvangen betaling, ontvangen gegevens, productietijd en verzendtijd.

Hierbij moet het volgende in acht worden genomen: 

Ontvangen betaling: De overboeking is de enige betaalwijze, waarbij de productie pas na het ontvangen van de betaling begint. Houd hiermee rekening bij de berekening van eventuele termijnorders. 

Ontvangen gegevens: Zodra u alle gegevens met de functie "gegevens upload" heeft verzonden, moet u dit met de button "Voltooien" bevestigen. Pas dan kunnen de gegevens door ons voor de productie verder worden bewerkt. Indien de gegevens niet voldoen aan onze richtlijnen, kan dat vertragingen opleveren. 

Productietijd: Deze richt zich naar het desbetreffende artikel resp. uw selectie op de desbetreffende productpagina. Een overzicht vindt u ook in de rubriek Productietijden

Verzendtijd: De verzendtijd is afhankelijk van uw bestelling (standaard of spoed). Meer informatie vindt u op Verzending → verzendinformatie.

Wanneer bestelling, betaling en gegevens op werkdagen vóór 22 uur (MEZ) door ons zijn ontvangen, wordt deze dag bij de totale levertijd opgeteld. Ontvangsten na 22 uur (MEZ) worden in behandeling genomen vanaf de daaropvolgende werkdag.  

Bij de besteloptie met een bijzonder snelle productietijd is een ontvangst van de bestelling tot 08:00 uur (MET) beslissend.

Een werkdag valt op maandag tot en met vrijdag; NIET op zaterdag, zondag en Duitse feestdagen.

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en om uw bestelling uit te voeren en af te handelen. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.

Wij gebruiken uw e-mailadres om u na uw aankoop te informeren over soortgelijke producten als degenen die u reeds heeft gekocht. U kunt bezwaar maken tegen deze gebruikmaking van uw e-mailadres door een bericht naar ons te sturen of te klikken op de afmeldlink in de e-mails zelf, zonder dat hiervoor andere dan de verzendkosten volgens de basistarieven ontstaan.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding