Levertijd

De totale levertijd komt voort uit 

ontvangen betaling, ontvangen gegevens, productietijd en verzendtijd.

Hierbij moet het volgende in acht worden genomen: 

Ontvangen betaling: De overboeking is de enige betaalwijze, waarbij de productie pas na het ontvangen van de betaling begint. Houd hiermee rekening bij de berekening van eventuele termijnorders. 

Ontvangen gegevens: Zodra u alle gegevens met de functie "gegevens upload" heeft verzonden, moet u dit met de button "Voltooien" bevestigen. Pas dan kunnen de gegevens door ons voor de productie verder worden bewerkt. Indien de gegevens niet voldoen aan onze richtlijnen, kan dat vertragingen opleveren. 

Productietijd: Deze richt zich naar het desbetreffende artikel resp. uw selectie op de desbetreffende productpagina. Een overzicht vindt u ook in de rubriek Productietijden

Verzendtijd: De verzendtijd is afhankelijk van uw bestelling (standaard of spoed). Meer informatie vindt u op Verzending → verzendinformatie.

Wanneer bestelling, betaling en gegevens op werkdagen vóór 22 uur (MEZ) door ons zijn ontvangen, wordt deze dag bij de totale levertijd opgeteld. Ontvangsten na 22 uur (MEZ) worden in behandeling genomen vanaf de daaropvolgende werkdag.  

Bij de besteloptie met een bijzonder snelle productietijd is een ontvangst van de bestelling tot 08:00 uur (MET) beslissend.

Een werkdag valt op maandag tot en met vrijdag; NIET op zaterdag, zondag en Duitse feestdagen.