Afbeelding van
Meshdoek van PVC

Goed

4.47/5.00

Betrouwbare webshop

Meer dan 1 milj. tevreden klanten
Gratis verzending
Spoeddruk en spoedzending
NLD | FRA

07 848 24 26   Ma-vr 8-17 u

Een overzicht van ons meshdoek van PVC

  • Doek met netstructuur van polyvinylchloride (PVC)
  • Gramsgewicht: 300 g/m²
  • Weerbestendig en winddoorlatend
  • Opdruk met krachtige, waterbestendige UV-inkt
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • B1-gecertificeerd (moeilijk ontvlambaar)
Meshdoek van PVC

De eigenschappen van meshdoek van PVC

Meshdoek bestaat uit de kunststof polyvinylchloride (PVC) en heeft een netachtige structuur. Het materiaal is extreem weerbestendig. De opdruk blijft tot wel twee jaar lichtecht en is dienovereenkomstig bestand tegen UV-licht. Kleuren worden intensief en krachtig op het PVC weergegeven, maar de detailgetrouwheid van de opdruk is dankzij de netstructuur van het doek wat minder. Motieven op een groot oppervlak komen daarbij veel beter tot hun recht dan motieven op een klein oppervlak die veel details bevatten.
Om die reden wordt meshdoek vooral gebruikt voor spandoeken, bijvoorbeeld als klassiek reclameoppervlak op steigers, bouwschuttingen, dranghekken, brugleuningen, of op gevels van gebouwen. Een voordeel van meshdoek is de winddoorlatendheid: spandoeken van meshdoek zijn ook bestand tegen sterkte windbelastingen en zijn zeer scheurvast.


Meshdoek van PVC

De kwaliteit van meshdoek van PVC

Ons 300 g/m² dikke meshdoek is gemaakt van heel licht materiaal. Het PVC is glad, maar wordt onderbroken door de netstructuur die duidelijk voelbaar is wanneer men eroverheen strijkt. Het materiaal is, net als stijve stof, flexibel en glanst wanneer het in het licht beweegt. Meshdoek kan gewoon met water en een mild reinigingsmiddel worden schoongemaakt wanneer het vuil is.

Mening van de vakman

„Dankzij de netachtige structuur kan meshdoek van PVC heel goed buitenshuis worden gebruikt. Het is winddoorlatend en daardoor perfect geschikt voor bouwschuttingen en andere plaatsen waar de wind vrij spel heeft. Het meshdoek van PVC is bestand tegen een hogere windbelasting dan bijvoorbeeld PVC.“ 

Lukas Fuhrmann – Ploegbaas op de afdeling grootformaat drukwerk bij Onlineprinters

Hulp bij de keuze van PVC-meshdoek

Hoe worden spandoeken van PVC-meshdoek het best aangebracht?

Zeilogen

1. Aanbrengen van spandoeken van meshdoek met zeilogen

Om het aanbrengen of ophangen van uw spandoeken van meshdoek zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunt u uw spandoeken bij ons laten voorzien van een zoom en weerbestendige zeilogen op een onderlinge afstand van 50 cm. Selecteer daarvoor bij uw bestelling op de productpagina van de spandoeken van meshdoek bij de extra opties onder het punt "Zoom/zeilogen" de gewenste optie. Bij de optie "Zoom en zeilogen rondom" worden de zeilogen aan alle vier de kanten van het spandoek aangebracht.

Spandoekmontagemateriaal "Standaard"

2. Aanbrengen van spandoeken van PVC-meshdoek met het spandoekmontagemateriaal "Standaard"

Op de productpagina van de spandoeken van meshdoek vindt u onder "Extra opties" het punt "Montagetoebehoren". Wanneer u hier "spandoekmontagemateriaal Standaard" selecteert, ontvangt u bij uw spandoek van meshdoek zwarte spanlussen. Hiermee kunt u uw spandoek snel, eenvoudig en veilig op de gewenste plaats bevestigen. De lengte van een lus bedraagt daarbij ca. 20 tot 22 cm. Afhankelijk van de grootte van het spandoek ontvangt u van ons het ideale aantal spanlussen dat u nodig heeft voor een optimale bevestiging.

Spanelastiek "Exclusief"

3. Aanbrengen van de spandoeken van PVC-meshdoek met het spandoekmontagemateriaal "Exclusief”

Wanneer u onder het punt "Montagetoebehoren" de variant "spandoekmontagemateriaal Exclusief" selecteert, ontvangt u bij uw spandoeken van meshdoek zwarte spanhaken met spanelastieken. Deze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en zorgen ervoor dat uw spandoeken goed zijn bevestigd.
De lengte van een spanelastiek bedraagt ca. 60 tot 80 cm, het aantal meegeleverde spanhaken is afhankelijk van de grootte van uw bestelde zeildoek. Er worden altijd voldoende spanhaken meegeleverd om een veilige en optimale bevestiging te waarborgen.

Wij bieden meshdoek van PVC aan voor de volgende producten

SAMPLE BOX
Houd onze diverse soorten papier en materialen in uw handen en leer de eigenschappen ervan beter kennen.
Naar de SAMPLE BOX
Papierstalen
Zie wat voor effect de verschillende papiersoorten hebben en maak de juiste keuze voor uw drukwerk.
papierstalenboek