Premium-Hoodies

  • Hoogwaardige truien voor een lage prijs
  • Prettig draaggevoel dankzij extra dik en behaaglijk materiaal
  • Kan individueel worden vormgegeven: zoom- en neklabel, kleur van de mouwen en de binnenkant van de capuchon, kleur van de ingeslagen ogen
  • Highlight: talrijke opdruk- en borduurselvarianten
Afbeelding

Heeft u nog vragen?

Bel ons dan of schrijf ons een kort bericht. Ons serviceteam staat van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur via de servicehotline +49 9161 6209800 of per e-mail via service@onlineprinters.be graag voor u klaar.
Afbeelding

Inspiratie en support

Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en om uw bestelling uit te voeren en af te handelen. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.

Wij gebruiken uw e-mailadres om u na uw aankoop te informeren over soortgelijke producten als degenen die u reeds heeft gekocht. U kunt bezwaar maken tegen deze gebruikmaking van uw e-mailadres door een bericht naar ons te sturen of te klikken op de afmeldlink in de e-mails zelf, zonder dat hiervoor andere dan de verzendkosten volgens de basistarieven ontstaan.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding