Goed

Trustpilot
In onze onlineshop kunt u nu individuele premiumhoody's bestellen en helemaal naar eigen wens ontwerpen en personaliseren – en dat al vanaf een aantal van 75 exemplaren. De hoody's zijn geschikt voor veel verschillende doeleinden, bijvoorbeeld als corporate wear, verenigingskleding of merchandise. De sweaters hebben een praktische unisex pasvorm en zijn leverbaar in verschillende maten. De dikke hoogwaardige sweatstof zorgt voor een prettig draaggevoel en is niet te vergelijken met standaard reclamesweaters. In combinatie met onze gunstige prijzen zult u soortgelijke hoody's nauwelijks ergens anders op de markt vinden.

Unieke hoody's met een hoogwaardige veredeling.

Creëer uw eigen modelabel

Word heel eenvoudig zelf modeontwerper en configureer individuele, gepersonaliseerde sweaters met capuchon: Bepaal de kleurcombinatie van de hoody's en leg vast met welke veredelingswijze het motief of de motieven op de sweaters moeten worden aangebracht. Personaliseer andere onderdelen als de ogen, capuchonkoorden en labels van de hoody's.
Afbeelding Creëer uw eigen modelabel

Met welke details kunnen de hoody's worden gepersonaliseerd?

Sweaters met capuchon voor elke gelegenheid

Voorbeelden bestellen

Wilt u zich een beeld vormen van de confectiematen, materiaalkwaliteit, wijzen van aanbrengen en de kleurweergave? Bestel dan onze hoody-voorbeeldenbox. Deze vindt u in het onderste gedeelte van de hoody-productpagina.
Afbeelding

Veelgestelde vragen

Wat is een hoody?

Hoody's in premiumkwaliteit

Ontwerp gepersonaliseerde hoody's binnen enkele stappen en voorzie deze van veel persoonlijke details.
Afbeelding
Fotobronnen: ViDI Studio, Studio Romantic, Roman Samborskyi, AnnaTamila, san4ezz, UfaBizPhoto via Shutterstock.com
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding