*Gewoon bij Onlineprinters inloggen in uw klantenaccount, de desbetreffende kortingscode BW22-10, BW22-15, BW22-20 of BW22-30 in het daarvoor bestemde veld in de winkelwagen invullen en besparen op geselecteerde producten. Geen minimumbestelwaarde. Maximale hoogte van de korting: € 250 van de bestelwaarde (netto). Kan meerdere keren worden ingewisseld. Geen contante uitbetaling. Kan niet worden gecombineerd met andere acties, kortingen of kortingscodes. De actie geldt van 21 november tot en met 28 november 2022.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en om uw bestelling uit te voeren en af te handelen. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring.

Wij gebruiken uw e-mailadres om u na uw aankoop te informeren over soortgelijke producten als degenen die u reeds heeft gekocht. U kunt bezwaar maken tegen deze gebruikmaking van uw e-mailadres door een bericht naar ons te sturen of te klikken op de afmeldlink in de e-mails zelf, zonder dat hiervoor andere dan de verzendkosten volgens de basistarieven ontstaan.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding