Wereldprimeur op het gebied van digitale druk:  Onlineprinters koopt 100K

Het nieuwste model van de HP Indigo-serie, de 100K, werd sinds augustus 2019 bij Onlineprinters getest. Samen met de technische experts van HP en de experts voor digitale druk van Onlineprinters werd de pers tijdens het productieproces grondig getest klaargestoomd voor de markt.

Onlineprinters is regelmatig een technologiepartner, wanneer het gaat om de ontwikkeling en verdere ontwikkeling van drukprocedés, systemen voor vervolgbewerkingen of materialen in een industriële drukomgeving. Sinds augustus 2019 werd de nieuwste digitale HP Indigo pers 100K in onze Duitse productielocatie in Neustadt an der Aisch tijdens het lopende productieproces getest. 

De bètafase was al in augustus 2019 begonnen. De nieuwe digitale pers heeft in praktijktesten overtuigd met een gelijkblijvend hoge kwaliteit bij een tevens hoge snelheid. De experts voor digitale druk van Onlineprinters waren al vanaf het begin bij de ontwikkeling betrokken, zoals op het gebied van de bedienings- en onderhoudsvriendelijkheid. Nadat de testfase succesvol kon worden afgesloten, heeft de onderneming opnieuw een miljoenenbedrag in het digitaal drukken geïnvesteerd en de machine aangeschaft. 

Digitaal drukken wordt als drukprocedé steeds belangrijker, omdat er ook kleinere oplagen voordelig mee kunnen worden geproduceerd. Vanaf het begin vertrouwt Onlineprinters op de uitstekende HP-Indigo-technologie, die ook voldoet aan de hoge eisen van grafisch ontwerpers en creatieve agentschappen. Om de kwaliteit van onze gedrukte producten te waarborgen, maken wij zowel op het gebied van de offsetdruk als de digitale druk, gebruik van een homogeen machinepark en laten onze druk- en vervolgbewerkingsprocessen certificeren conform industriële standaards. Dus ook de digitale druk, die sinds 2019 conform PSD (ProcessStandard Digital) is gecertificeerd. 

Meer informatie over onze certificeringen en onze kwaliteitseisen vindt u onder "Gecertificeerde kwaliteit".