Afbeelding van

Goed

4.40/5.00

Betrouwbare webshop

Klantenservice:  02 588 70 38   Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur  |  Contactformulieren

Onlineprinters en Gmund presenteren hun eigen papiercollectie

Onlineprinters-Art-Collection

Wij zijn blij dat we u onze eerste eigen papiercollectie kunnen presenteren. Samen met de Büttenpapierfabrik Gmund hebben wij onder het overkoepelende begrip "Onlineprinters Art Classics" vier unieke soorten papier gecreëerd, die vanaf nu verkrijgbaar zijn in de categorieën briefpapier en visitekaartjes. Deze papiersoorten zijn zeer hoogwaardig en genoemd naar kunsttijdperken die kenmerkend waren voor een bepaalde stijl: "Renaissance", "Baroque", "Rococo" en "Modern Art". Deze klinkende namen werden geïnspireerd op de bijzondere uitstraling van de collectie. Deze onderscheidt zich door de unieke combinatie van kleuren, gramsgewichten en oppervlaktestructuren, die speciaal voor Onlineprinters  werden ontwikkeld.

De Onlineprinters Art Classics

Renaissance (Gmund)

Het luxe papier overtuigt met zijn warme, lichtgrijze kleur en de zeer fijne, verticale reliëflijnen aan de voor- en achterkant van het papier.

Baroque (Gmund)

Het oppervlak van het papier is door de horizontale lijnen geribbeld aan een zijde. Het zachte lichtgeel geeft "Baroque" een vriendelijk en bijzonder karakter. Dankzij de expressieve oppervlaktestructuur staat het drukresultaat bijna gelijk aan dat van gestreken papier. Bovendien is "Baroque" ph-neutraal en en zuurvrij, en dus absoluut niet onderhevig aan verouderingsverschijnselen.

Rococo (Gmund)

"Rococo" trekt met zijn extravagante diepdruk de aandacht: zachte horizontale lijnen met een onderlinge afstand van ca. 1 mm en decente verticale lijnen met een onderlinge afstand van ca. 26 mm. Deze maken van "Rococo" een aangenaam tastbare beleving. In combinatie met het roze overtuigt het speelse papier over de gehele lijn. 

Modern Art (Gmund)

Het koud witte papier staat voor tijdloze elegantie en futuristische moderniteit. "Modern Art" overtuigt door een oppervlak met heel fijne puntjes aan beide zijden en een decente glans. Het iets blauw gekleurde papier is pH-neutraal.


Leer de "Onlineprinters Art Classics" kennen en waarderen. De vier soorten premium-papier kunnen worden geselecteerd voor visitekaartjes (4/0 en 4/4) in het formaat 8,5 x 5,5 cm en 9,0 x 5,0 cm evenals voor briefpapier in de formaten A4, A5 en DIN-lang – voor een hoogwaardige en expressieve, zakelijke uitrusting.

© 2009 diedruckerei.de, Shoplösung powered by WEBSALE AG