Nu ook stickers in 3D-Look, witdruk en in gewenste vorm bij ons te bestellen

Stickers en etiketten zijn voordelig en kunnen effectief worden gebruikt voor verschillende gelegenheden. Of het nu is om artikelen of acties aan te duiden, als wegwijzer op vloeren en ramen of gewoon als give-away bij evenementen of mailings, met stickers kunt u uw reclameboodschappen in de schijnwerpers zetten en succes boeken bij uw doelgroepen. 

Voor speciale effecten: Transparante reclamestickers met witdruk 

Vanaf nu kunt u transparante stickers ook met witte designelementen laten bedrukken. Daarmee kunnen bonte kleuren bijzonder stralend worden afgebeeld of ontwerpen voor donkere ondergronden worden vormgegeven.

Nu wordt het plastisch: doming etiketten in 3D-look

Dankzij de aangebrachte laag van kunsthars krijgen doming etiketten een stralend 3D-uiterlijk. Bovendien zijn ze kras- en natvast evenals uv-bestendig. Daarom hebben ze een lange levensduur en zijn met name geschikt voor moeilijk te beplakken oppervlakken.

Voor nog meer vormgevingsvrijheid: etiketten in de gewenste vorm 

Wist u dit al? U kunt ook de vorm van de etiketten voor uw reclameboodschap laten spreken; met onze etiketten in een vrije vorm. Of het nu een stopbord, wapen of hart is – met een contoursnede hebt u nog meer vormgevingsmogelijkheden voor gepersonaliseerde etiketten. 

 

In onze onlineshop vindt u bovendien: klassieke reclamestickers, veganistische stickers, neon-stickers, adresstickers en vloerstickers – voor reclameboodschappen die blijven hangen.