Afbeelding van
Entreebandjes van Tyvek® of stof | Onlineprinters

Goed

4.40/5.00

Betrouwbare webshop

Klantenservice:  07 848 24 26   Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur  |  Contactformulieren

Entreebandjes van Tyvek® of stof

Bij evenementen en bijeenkomsten die door veel mensen worden bezocht, helpen controle- en entreebandjes u het overzicht te behouden. Zo kunt u snel zien of iemand binnen mag komen, juist wanneer bezoekers de zaal of het terrein mogen verlaten en terug mogen komen. De entreebandjes van Tyvek® of stof kunnen al naargelang omvang van de pols passend worden bevestigd en zijn niet overdraagbaar.

Entreebandjes van Tyvek®

De entreebandjes van Tyvek® voelen aan als papier, maar zijn gemaakt van een stevig synthetisch materiaal dat bestaat uit polyethyleen vezels. Daardoor zijn ze zeer scheurvast en waterbestendig. Met de geperforeerde plaksluiting kunnen de bandjes blijvend rond de pols worden gesloten. Omdat ze niet zonder zichtbare sporen kunnen worden losgemaakt, wordt het onbevoegd doorgeven van de bandjes aan andere personen uitgesloten.

Bij levering bevinden zich telkens tien entreebandjes op een vel, waarbij de bandjes afzonderlijk kunnen worden afgescheurd. De entreebandjes van Tyvek® zijn doorlopend genummerd – het desbetreffende nummer wordt zowel op de sluiting van het bandje gedrukt als op het af te scheuren deel dat u kunt houden.

De Tyvek®-bandjes zijn verkrijgbaar in zwart, maar ook vierkleurig bedrukbaar. Bij de eenkleurig in zwart bedrukbare bandjes kunt u kiezen uit de basiskleuren rood, blauw, lichtblauw, zilver, goud, neongroen, neongeel en neonoranje. De vierkleurig bedrukbare Tyvek®-entreebandjes hebben de basiskleur wit.

Entreebandjes van stof

De entreebandjes van stof bestaan uit fijn geweven polyester-satijn en worden gesloten met een veiligheidssluiting. De methode maakt het gebruik van tangen of ander gereedschap overbodig. De kleine kunststof sluitring wordt in de richting van het polsgewricht over de beide uiteinden van het bandje getrokken en kan dankzij de weerhaakjes aan de binnenkant vervolgens niet meer worden teruggeschoven. De sluitringen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.
De entreebandjes van stof voelen prettig op de huid aan en zijn tevens duurzaam en stevig – zo vormen de bandjes voor concertbezoekers of festivalgangers ook na maanden nog een fijne herinnering.

Combineer de entreebandjes van Tyvek® of stof met onvervalsbare entreekaartjes en maak van uw event een groot succes!

© 2009 diedruckerei.de, Shoplösung powered by WEBSALE AG