Afbeelding van

Goed

4.42/5.00

Betrouwbare webshop

Klantenservice:  02 588 70 38   Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur  |  Contactformulieren

Nieuw bij ons: hoogwaardige boeken met hardcover-boekband

hardcover-books-onlineprinters

Vanaf nu kunt u in onze onlineshop individueel vormgegeven hardcoverboeken bestellen. De boeken, met een eenkleurig of vierkleurig bedrukt binnenwerk, zijn zeer geschikt voor een aantrekkelijke presentatie van uw bedrijf en portfolio. Ook wetenschappelijke verhandelingen en uitgebreide leidraden komen in de boeken uitstekend tot hun recht.


Maak een keuze uit vier formaten: A4, A5, Q4 of pocketformaat (17 x 24 cm) en kies al naargelang het doel van de boeken voor bijpassend papier. Er kan worden gekozen uit 115 g/m² en 135 g/m² kunstdrukpapier evenals 90 g/m² werkdrukpapier. Op kunstdrukpapier komen kleurrijke motieven en afbeeldingen heel goed tot hun recht. Het werkdrukpapier met een 1,4-voudig volume is zeer geschikt voor grotere hoeveelheden tekst, zoals die bijvoorbeeld in non-fictieboeken te vinden zijn.


U bepaalt de omvang van het binnenwerk: uw hardcoverboeken kunnen tussen de 48 en 328 pagina's omvatten. De omslag heeft een rechte rug, scherpe hoeken en kan vierkleurig worden bedrukt. Veredeld wordt de omslag desgewenst met een glanzende of matte cellofaanlaag, een matte krasvaste cellofaanlaag of een Soft-Touch-cellofaanlaag. Deze laatste laag ziet er zeer hoogwaardig uit en en voelt fluweelzacht en aangenaam soepel aan. De omslag en het binnenwerk van de hardcoverboeken worden verbonden door middel van een niet-bedrukbaar wit, voorste en achterste schutblad.


Onze tip: Maak gebruik van brochures om de inhoud van uw hardcoverboeken aanvullend in verkorte vorm te presenteren – bijvoorbeeld tijdens evenementen!

© 2009 diedruckerei.de, Shoplösung powered by WEBSALE AG