Nieuwsletter-aanmelding

Meld u vrijblijvend en gratis aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig interessante aanbiedingen en nieuws over onze drukbare producten.
Nieuwsletter-aanmelding

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

Controleer uw e-mailadres
Controleer de door u ingevoerde gegevens.
Controleer de door u ingevoerde gegevens.
*Verplichte velden
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Interessante informatie
  • Productnieuws
  • Acties en prijsspellen
Wij gebruiken uw gegevens allereerst om u een e-mail ter bevestiging van uw aanmelding toe te sturen. Pas na bevestiging van uw aanmelding gebruiken wij uw e-mailadres om u regelmatig en gratis nieuws op het gebied van drukwerk en interessante aanbiedingen toe te sturen. Natuurlijk willen wij u alleen maar informatie toesturen waar u ook wat aan heeft, en daarvoor evalueren wij met behulp van cookies uw gebruikersgedrag in onze onlineshop, nadat u een nieuwsbrief heeft ontvangen. Vanzelfsprekend kunt u uw toestemming voor deze verwerking en de ontvangst van de nieuwsbrief te allen tijde met uitwerking voor de toekomst herroepen, bijv. door het sturen van een bericht naar onze klantenservice. Meer informatie vindt u onder privacy beleid.

Afmelden voor onze nieuwsbrief

Om definitief uit ons nieuwsbriefsysteem te worden verwijderd, voert u in het onderstaande formulier het e-mailadres in, waarop u voor het laatst een nieuwsbrief heeft ontvangen.