Afbeelding van

Redelijk

2.60/5.00

Betrouwbare webshop

Meer dan 1 milj. tevreden klanten
Gratis verzending
Spoeddruk en spoedzending
NLD | FRA

07 848 24 26   Ma-vr 8-17 u

Nieuwsletter-aanmelding

Incorrect!

Bij uw inschrijving heeft zich een fout voorgedaan.

Uw gegevens konden niet worden geregistreerd.
Wilt u het a.u.b. nog eens proberen.

Hartelijk dank!

Het team van Onlineprinters

Voordelen van de nieuwsbrief

Alleen voor nieuwsbrief-klanten.

Meld u vrijblijvend en gratis aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig interessante aanbiedingen en nieuws over onze drukbare producten.

  • Exclusieve aanbiedingen
  • Interessante informatie
  • Productnieuws
  • Acties en prijsspellen

*

Vul a.u.b. het vak in.

Controleert u a.u.b. uw gegevens.

We willen ons natuurlijk veel liever persoonlijk tot u richten. "Alleen" met uw e-mailadres gaat dat echter niet zo goed. Wilt u ons meer laten weten? Dan begroeten we u graag bij uw naam.

* Verplichte velden

Wij gebruiken uw gegevens allereerst om u een e-mail ter bevestiging van uw aanmelding toe te sturen. Pas na bevestiging van uw aanmelding gebruiken wij uw e-mailadres om u regelmatig en gratis nieuws op het gebied van drukwerk en interessante aanbiedingen toe te sturen. Natuurlijk willen wij u alleen maar informatie toesturen waar u ook wat aan heeft, en daarvoor evalueren wij met behulp van cookies uw gebruikersgedrag in onze onlineshop, nadat u een nieuwsbrief heeft ontvangen. Vanzelfsprekend kunt u uw toestemming voor deze verwerking en de ontvangst van de nieuwsbrief te allen tijde met uitwerking voor de toekomst herroepen, bijv. door het sturen van een bericht naar onze klantenservice. Meer informatie vindt u onder privacy beleid.

Afmelden voor onze nieuwsbrief

Om definitief uit ons nieuwsbriefsysteem te worden verwijderd, voert u in het onderstaande formulier het e-mailadres in, waarop u voor het laatst een nieuwsbrief heeft ontvangen.