Goed

Trustpilot

Corporate Designer

Uw tool voor een efficiŰnte workflow van uw drukwerk

  • Uniform vormgegeven drukwerk
  • Eenvoudige bediening, ook voor onervaren gebruikers
  • Snelle vormgeving en bestelling

Drukwerk in een uniforme stijl, met een individuele inhoud en praktijkgerichte bestelprocessen — dat is allemaal mogelijk met onze corporate designer.

Het recept: Wij maken de door u toegezonden templates in uw corporate design aan, uw medewerkers bewerken teksten of afbeeldingen direct in de editor en bestellen de drukbare producten probleemloos in de gewenste oplage.

En klaar is de professionele merkpresentatie.

Uniform uiterlijk Centraal templatebeheer Tijdsbesparing Zelfstandig aanpassen Flexibele, onafhankelijke bestellingen Zonder vormgevingskennisIndividueel aangepaste productenOndernemingenGrafisch designersBestellersVisitekaartjesVellen schrijfpapierFlyers

Korte uitleg: zo werkt de corporate designer

Voordelen en voorwaarden voor uw onderneming

Tijdsbesparing

Geen tijd meer besteden aan individuele vormgevingen en bestellingen

Eenvoudige bediening

Zelf bepalen welke elementen aanpasbaar zijn

Geen extra programma's en knowhow nodig

Alle templates direct in de corporate designer bewerken en bestellen

Nauwkeurige specificatie van de bestelkosten

Centrale facturatie gewoon intern verder verrekenen

Praktijkgerichte bestellogica

Orders niet meer centraal afhandelen, maar door medewerkers al naargelang behoefte laten bestellen — het corporate design blijft daarbij behouden

Eenmalige en geringe instellingskosten

EÚn keer geringe kosten voor de instelling betalen en onbeperkt van de tool gebruikmaken

Volledige controle over bepaalde delen van het design en tevens maximale zelfstandigheid van de bestellers.

Het productassortiment is groot: Wij kunnen bijna elk gewenst product voor u uitvoeren

Praktijkgericht en ongecompliceerd

Met de corporate designer stellen wij bij wijze van spreken onze klanttevredenheid veilig. Bij onze nieuwe verzorgingsproducten voor contactlenzen vinden wij het belangrijk om ook altijd informatie te geven via onderhouds- en gebruiksaanwijzingen, zodat de klanten niets verkeerd doen. Met de corporate designer bepalen wij op de flyers heel duidelijk de gedeelten die de opticiens of winkeliers met hun contactgegevens kunnen vullen — de rest komt van ons. Winkeliers kunnen ook letterkleuren aanpassen en vervolgens de oplagen bestellen die zij nodig hebben om beschikbaar te stellen.

— Fabrikanten en toeleveranciers voor opticienartikelen

Met de corporate designer kan ik echt tijd besparen! Inmiddels is ons familiebedrijf uitgebreid en bestaat momenteel uit drie kleinere vestigingen. Daarom hebben wij steeds weer flyers nodig voor bepaalde acties, of visitekaartjes voor onze vakmensen in de buitendienst. Nadat wij even met elkaar hebben overlegd, vult elke vestiging zijn teksten zelf in en bestelt heel eenvoudig na. Onze externe graficus houdt zich eigenlijk alleen nog in speciale gevallen bezig met een nieuwe opmaak van de visitekaartjes of flyers. Top!

— Middenstander met een sanitairbedrijf

Nu gratis aanvraag indienen

Onlineprinters Solutions — Uw aanvraag

Wilt u meer weten? Wij geven u graag uitgebreide informatie over onze service, adviseren u persoonlijk en beantwoorden uw vragen. Om ervoor te zorgen dat wij uw aanvraag zo goed mogelijk kunnen beantwoorden, verzoeken wij u het volgende formulier in te vullen.

Vul a.u.b. het vak in.
Vul a.u.b. het vak in.
Vul a.u.b. het vak in.
Vul a.u.b. het vak in.
Vul a.u.b. het vak in.
Vul a.u.b. het vak in.
* Verplichte velden
De door Onlineprinters GmbH geregistreerde aan personen gerelateerde gegevens en uw e-mailadres worden zonder uw toestemming uitsluitend gebruikt voor het afwikkelen van de overeenkomst en de behandeling van uw aanvragen. U heeft te allen tijde het recht op informatie, blokkering of wissen van deze gegevens. Meer informatie vindt u onder Privacy beleid.
Meld u aan
Wachtwoord vergeten
Nieuwe klantenaccount aanmaken
Geen toegangsrecht tot deze klantgegevens.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Nieuw bij ONLINEPRINTERS? Nu registreren
Controleer uw e-mailadres
Na een geslaagde authentificatie ontvangt u per e-mail een gedurende 1 uur geldige link evenals verdere aanwijzingen voor het terugzetten van uw wachtwoord.
Voer uw e-mailadres in
Voer uw wachtwoord in
Herhaal het wachtwoord
Wij gebruiken de door u meegedeelde gegevens om een klantenaccount aan te maken en voor de uitvoering van uw bestelling. Wanneer u een product heeft gekocht kunnen wij u daarna via een e-mail aanbevelingen voor soortgelijke producten sturen. Wanneer u dat niet wilt kunt u ons een berichtje sturen of klikken op de afmelding in de e-mail. Meer informatie vindt u op Privacybescherming.
Heeft u al een klantenaccount? Naar de aanmelding
Meld u met de juiste toegangsgegevens aan om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde productvoorstellen. Met ÚÚn klik op de knop wordt u doorgestuurd naar de standaardproductpagina zonder personalisatie.
Naar de productpagina