Afbeelding van

Redelijk

2.60/5.00

Betrouwbare webshop

Meer dan 1 milj. tevreden klanten
Gratis verzending
Spoeddruk en spoedzending
NLD | FRA

07 848 24 26   Ma-vr 8-17 u

Neus- en mondkapjes

Help uzelf en uw omgeving

Motief kiezen of helemaal individueel bedrukken

Wasbaar 60C

Al bestelbaar vanaf een oplage van 10 stuks

Productaanbod

Neus- en mondkapje COTTON
Biologische katoenen mondkapjes vanaf oplagen van 100 stuks
 • Enkellaags neus- en mondkapje zonder inschuifvak
 • Standaardmaat voor de meeste gezichtsvormen
 • Onbedrukt, wit materiaal
vanaf 1,16 €*
Neus- en mondkapjes STANDAARD
Neus- en mondkapje met gentegreerde neusbeugel
 • Enkellaags genaaid
 • Standaardmaat voor de meeste gezichtsvormen
 • Van kreukvrij, rekbaar textiel
Neus- en mondkapjes ECONOMY
In verschillende maten voor volwassenen en kinderen
 • Verkrijgbaar in verschillende maten (ook voor kinderen)
 • Hoog draagcomfort dankzij ergonomische oorbandjes
 • Grote templategalerij of individueel bedrukbaar
Neus- en mondkapjes CLASSIC
Dubbellaagse uitvoering
 • Dubbellaags genaaid
 • Met inschuifvak voor filtermateriaal
 • Twee verschillende bandjes voor comfortabele pasvorm
Neus- en mondkapjes PREMIUM
Zeer comfortabel neus- en mondkapje
 • Glad materiaal, zeer goed bedrukbaar
 • Dankzij groot oppervlak geschikt voor effectvolle reclame
 • Dubbellaags genaaid met inschuifvak voor filtermateriaal

Zo individueel als uw onderneming: bedrukte neus- en mondkapjes

In onze onlineshop vindt u neus- en mondkapjes in verschillende uitvoeringen en maten. Laat deze bedrukken met uw persoonlijke ontwerp of een van onze kant-en-klare motieven.

Geen medisch product of persoonlijke beschermingsuitrusting, niet getest of gecertificeerd. Niet voor medisch geschoold personeel, verplegend personeel of bij afwijkende bepalingen voor systeemrelevante beroepen. Onlineprinters is niet aansprakelijk voor de effectiviteit of het vakkundige gebruik van de kapjes.

Dat bieden onze bedrukbare neus- en mondkapjes

 • Coronavirus: besmettingsgevaar verkleinen
  Ideaal om uw team te voorzien van individuele neus- en mondkapjes. In tegenstelling tot medische mondkapjes hebben deze neus- en mondkapjes weliswaar geen wetenschappelijk aangetoonde beschermende werking. Maar door het dragen van deze kapjes wordt de uitstoot van druppeltjes verminderd en het bewustzijn voor een oplettende omgang onderling versterkt.
 • In grootte verstelbaar, optimale bevestiging, herbruikbaar
  Kies uit drie soorten de passende neus- en mondkapjes. Alle stoffen kapjes hebben flexibele, aan de hoofdomvang aanpasbare bandjes en een gentegreerde neusdraad voor een optimale bevestiging. De kapjes zijn wasbaar.
 • Kant-en-klare motieven of individuele vormgeving
  Maak gebruik van onze beschikbare motieven om tijd en arbeidskrachten te besparen. Of ontwerp de vormgeving van uw neus- en mondkapjes helemaal zelf. Zo heeft u de mogelijkheid uw bedrijfslogo in te voegen en de neus- en mondkapjes aan uw corporate design aan te passen.
 • Hoogwaardig materiaal en individuele verwerking
  De neus- en mondkapjes zijn gemaakt van hoogwaardig textielweefsel (100% polyester). Het materiaal overtuigt door zijn dichte structuur en een prettig draagcomfort. Elk stoffen kapje wordt bij ons met de hand genaaid en vervolgens nogmaals zorgvuldig gecontroleerd.
 • Inschuifvak voor filter
  Voorzie de dubbellaagse neus- en mondkapjes CLASSIC en PREMIUM van een verwisselbaar filter om deze optimaal te kunnen gebruiken. Door het filter regelmatig te wassen en te vervangen, minimaliseert u het risico op een overdracht van druppeltjes.

Welk voordeel bieden de neus- en mondkapjes?
Bij de neus- en mondkapjes gaat het om zogenoemde "community masks", die in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus worden gebruikt. Geen medisch product of persoonlijke beschermingsuitrusting, niet getest of gecertificeerd. Niet voor medisch geschoold personeel, verplegend personeel of bij afwijkende bepalingen voor systeemrelevante beroepen.

De stoffen kapjes kunnen de snelheid van de ademstroom evenals de uitstoot van druppeltjes bij de drager verminderen, waarbij de beschermende werking van de stoffen kapjes (in tegenstelling tot medische mondkapjes) niet wetenschappelijk is aangetoond. De stoffen kapjes versterken het bewustzijn voor "social distancing" en helpen zichtbaar bij een op de gezondheid afgestemde, oplettende omgang met zichzelf en anderen.

Omdat direct handcontact met besmette oppervlakken en aansluitend hand-mond-neuscontact eveneens kan leiden tot overdracht van het virus, kan het stoffen kapje als fysieke barrire direct contact met zichzelf in zeker opzicht verhinderen.

Het dragen van een stoffen kapje kan de verspreiding van druppeltje vooral ook bij ontmoetingen met risicopersonen (wanneer er geen wegwerpkapjes beschikbaar zijn) verminderen en zo de overdrachtswijzen van de corona-infectie reduceren.

Het effect van de neus- en mondkapjes hangt af van de dichtheid van het materiaal en de dikte van de kapjes. Een extra ingelegd filter kan het effect verbeteren.
Gaat het bij de neus- en mondkapjes om een medisch product?
Geen medisch product of persoonlijke beschermingsuitrusting, niet getest of gecertificeerd. Niet voor medisch geschoold personeel, verplegend personeel of bij afwijkende bepalingen voor systeemrelevante beroepen. De kapjes van 100% polyester kunnen het risico van een overdracht van ziekteverwekkers naar anderen verminderen, maar leveren geen effectieve bescherming tegen infecties.

De stoffen kapjes worden geproduceerd door Onlineprinters Produktions GmbH in Neustadt a. d. Aisch, Duitsland. Ze zijn noch gekeurd, noch gecertificeerd. Het gaat alleen om een hulpmiddel, wanneer gecertificeerde wegwerpneus- en mondkapjes niet beschikbaar zijn.
Wat is het verschil tussen een neus- en mondkapje en een medisch product?
Neus- en mondkapjes kunnen worden gebruikt wanneer medische wegwerpneus- en mondkapjes niet beschikbaar zijn. Deze laatsten worden uitgebreid getest, voldoen aan bepaalde normen (DIN EN 14683:2019-6) en beschikken over een zogenoemde CE-markering. Ze garanderen bescherming tegen de uitstoot van druppeltjes door de drager. In tegenstelling daartoe is de beschermende werking van deze neus- en mondkapjes niet aangetoond. Door het dragen van deze neus- en mondkapjes kan de snelheid van de ademstroom en van de uitstoot van speeksel- en slijmdruppeltjes worden gereduceerd. Bovendien ondersteunen de kapjes het bewustzijn voor "social distancing" en bevorderen een op de gezondheid afgestemde, oplettende omgang met zichzelf en anderen.
Hoe draag ik het neus- en mondkapje optimaal?
Om de neus- en mondkapjes optimaal te gebruiken, is het belangrijk dat ze goed zitten. Het kapje moet volledig over mond, neus en wangen worden geplaatst en goed aansluiten, om het binnendringen en uitstoten van lucht langs de zijkanten tot een minimum te beperken. Een vervangbaar filter verbetert het effect nog.

Bij het opdoen van een kapje moet u erop letten dat de binnenkant niet besmet raakt. Was uw handen daarom van tevoren grondig met zeep. Let er bovendien op dat u het neus- en mondkapje tijdens het dragen niet aanraakt of dit steeds weer op z'n plaats trekt. Ook met kapje dient de door de WHO aanbevolen veiligheidsafstand van ten minste 1,5 meter tot andere personen in acht te worden genomen.

Wanneer het kapje vochtig is geworden, moet het onmiddellijk worden afgedaan en worden gewassen. Bewaar de gebruikte kapjes in een luchtdicht afsluitbare zak, wanneer u deze niet direct wast.

Nadat het kapje is afgedaan moeten de handen met inachtneming van de algemene hygineregels grondig worden gewassen (ten minste 20-30 seconden met zeep).
Hoe moet ik het neus- en mondkapje wassen en reinigen?
Bewaar de (schone) wasbare stoffen kapjes altijd droog en was deze voordat ze voor de eerste keer worden gebruikt op 60 graden Celsius.

Let erop dat u de afzonderlijke neus- en mondkapjes na gebruik voorzichtig afdoet en voorkom contact met de buitenkant. Na het afdoen moet u uw handen grondig wassen.

Bewaar de gebruikte kapjes in een luchtdicht afsluitbare zak wanneer u deze niet direct wast. In het algemeen moeten de gebruikte neus- en mondkapjes na elk gebruik resp. ten minste 1x per dag worden gereinigd. Was de kapjes op 60 graden Celsius en laat deze vervolgens goed drogen.
Welke filters zijn geschikt voor het inschuifvak?
Onze neus- en mondkapjes CLASSIC en PREMIUM beschikken over een inschuifmogelijkheid voor een filter. Dit vertraagt het vochtig worden van het kapje nog wat meer. Filters van elektrostatisch elektret zijn hiervoor zeer geschikt. Dit materiaal wordt verwerkt in luchtfilters en in hoogwaardige stofzuigerzakken. Maar de werking ervan neemt mettertijd af en gaat verloren zodra het filter wordt gewassen. Een alternatief is molton of zeer dicht geweven katoen. Ook gewoon keukenpapier of microvezeldoekjes kunnen worden gebruikt als filter.
Hoe hoog is de minimale oplage, wanneer ik neus- en mondkapjes wil bestellen?
Onze neus- en mondkapjes kunnen al worden besteld vanaf een oplage van tien stuks.
Welke andere nuttige producten die tijdens deze coronacrisis kunnen worden gebruikt, heeft Onlineprinters?
Wij willen u ook in tijden van crisis zo goed mogelijk ondersteunen. In ons assortiment vindt u hiervoor de volgende andere producten: